ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Orgasm Control - delay kaps + spray
 Orgasm Control - delay kaps + spray  Orgasm Control - delay kaps + spray
 Orgasm Control - delay kaps + spray  Orgasm Control - delay kaps + spray

Orgasm Control - delay kaps + spray

Artikelnr: 1x798x080
 
SEK:598kr SEK:539kr
Antal:

ORGASM CONTROL är den mest universella produkten som finns på marknaden.

Orgasm Control 60 caps + Orgasm Control Spray 15 ml - spara 10%

En innovativ kombination av 13 örter med en uppsättning av vitaminer och mineraler resulterar i en multi-level verkan av ORGASM kontroll. Allt för att förlänga den sexuella handlingen och samtidigt stimulera och normalisera effekter som ansvarar för erektion, förstärka erotiska förnimmelser.

Sammansättningen av ORGASM kontroll innehåller ämnen som reglerar och stöder centralanervsystemet, som ökar psykiska och fysiska effektivitet.

Naturliga ingredienser av ORGASM kontroll är kända för sina egenskaper förbättra allmänt välbefinnande, med immumostimulating effekt, ökad tolerans mot stress. Populariteten av ORGASM kontroll ingredienser säkerställs av den allmänna uppfattningen att de motverkar överkänslighet av neurala receptorer att röra, i synnerhet inom könsorgan. Detta faktum spelar en nyckelroll i fall av för tidig utlösning

ORGASM kontroll har skapats som ett resultat av kombination av traditionell kunskap om medicinalväxter med de nyaste upptäckterna inom medicin, sexuology och människans fysiologi. Detta är en effekt av våra många års erfarenhet inom området för hjälp, prevention och terapi av erektionsstörningar.

Den unika kombinationen av naturliga ingredienser, vitaminer och mineraler av ORGASM kontroll har en multi-level åtgärder.

ORGASM CONTROL innehåller ingredienser som är kända för egenskaper som ökar motståndskraften mot ansträngning, inte bara i samband med sexuell aktivitet. Naturliga föreningar stödja cirkulations-, urin-sexuella och neurala och hormonella system.

Det hormonella systemet, otroligt viktigt i regleringen av fertilitet och potens ska vara naturligt regleras tack vare växtbaserade ingredienser. Dessutom, den unika kombinationen av vegetabiliska ingredienser och vitaminer och vunnit ryktbarhet tack vare dess antioxidativa åtgärder, som skyddar mot fria radikaler, stärker hela kroppen, öka dess effektivitet

ORGASM kontroll har skapats för att stödja och reglera funktionen hos manliga kroppen i alla åldrar. Njut av sex och nå tillfredsställelse utan rädsla och tvivel om att du inte kommer att uppfylla förväntningarna på din partner eller att nöje kommer att sluta för tidigt.

Förbered dig för en revolution i ditt erotiska liv. Naturligt, utan att använda potenta droger eller besvärliga, tidskrävande övningar.

ORGASM CONTROL är ett genombrott kosttillskott som stöder sexuell effektivitet, kontroll över libido. Detta är nyckeln till tillfredsställelse i sfären.

Orgasm Control är ett växtbaserat kosttillskott-se dess effektivitet. Istället för pinsam situation samtidigt som nära med din partner, kommer du att känna kraften i sexuella maraton.

Rekommenderad användning: ta 2 kapslar med med vatten.  Överskrid inte den rekommenderade dosen.

Spray användning: skaka innan sprutning.  Spraya 2-5 gånger på intima zoner. 

Kosttillskott.  Rekommenderad dos bör ej överskridas.  Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.  Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.  Förvaras oåtkomligt för små barn.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner