ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Orgasm Control Gel - 100ml
 Orgasm Control Gel - 100ml  Orgasm Control Gel - 100ml

Orgasm Control Gel - 100ml

Artikelnr: 1x20660096
 
SEK:249kr
Antal:

Orgasm kontroll linje berikad med en ny produkt. Orgasm Control + gel är en innovativ produkt som skapades speciellt på begäran av våra kunder.

Vi skapade den, så du kan njuta av extra långa samlag. Att berika din upplevelse samtidigt fördröja tidpunkten för utlösning. Om du drömmer du är i sängen långväga sexuell uthållighet, använda orgasm kontroll + gel regelbundet. Slutet av febril Galopp, snabb finish, och tröstande utseende av dina kvinnor! FörLägenhet försvinna i intima situationer. Tillsammans med sin partner börjar njuta av den fantastiska och långa kön.

Den unika kombinationen av naturliga ingredienser, vitaminer och mineraler av ORGASM kontroll har en multi-level åtgärder.

ORGASM kontroll har skapats för att stödja och reglera funktionen hos manliga kroppen i alla åldrar. Njut av sex och nå tillfredsställelse utan rädsla och tvivel om att du inte kommer att uppfylla förväntningarna på din partner eller att nöje kommer att sluta för tidigt.Förbered dig för en revolution i ditt erotiska liv. Naturligt, utan att använda potenta droger eller besvärliga, tidskrävande övningar. ORGASM CONTROL är ett genombrott kosttillskott som stöder sexuell effektivitet, kontroll över libido. Detta är nyckeln till tillfredsställelse i sfären.
Den unika formeln för orgasm kontroll:

Orgasm Control är ett växtbaserat kosttillskott-ta reda på om dess effektivitet. Istället för pinsamt situation att komma upp till en partner, kommer du att känna kraften i sexuella maraton.

BLAD EXTRAKT AV MENTHA PIPERITA (PEPPARMYNTA)

Eterisk olja innehåller främst mentol, som ger känslan av kylning. Den är en ingrediens med karakteristisk, fräsch doft. Det härstammar från Nordamerika, Europa, Indien och Kina. Detta ämne blockerar mikrobiell tillväxt och har anti-inflammatoriska egenskaper. Det ger känslan av fräschör och kyla genom att interagera med lämpliga receptorer som finns i huden

Mentol

Förening med stark, karakteristisk mint doft, en av de viktigaste ingredienserna i Mint oljan. Den kännetecknas av uppfriskande, lugnande, kylande, anestesi och irritation lugnande egenskaper.

PIPERITA (PEPPARMYNTA) olja pepparmintolja lindrar hud inflammationer och irritation, värms upp.

ORGASM CONTROL innehåller ingredienser som är kända för egenskaper som ökar motståndskraften mot ansträngning, inte bara i samband med sexuell aktivitet. Naturliga föreningar stödja cirkulations-, urin-sexuella och neurala och hormonella system.

Det hormonella systemet, otroligt viktigt i regleringen av fertilitet och potens ska vara naturligt regleras tack vare växtbaserade ingredienser. Dessutom, den unika kombinationen av vegetabiliska ingredienser och vitaminer och vunnit ryktbarhet tack vare dess antioxidativa åtgärder, som skyddar mot fria radikaler, stärker hela kroppen, öka dess behaglighet.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner