ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

Den bästa G-punktsguiden

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Om du vill stimulera G-punkten så är en vibrator designad för detta det perfekta valet. Dom brukar kallas G-punktsvibrator eller G-spotvibrator. Det spelar inegn roll om du redan vet att du njuter av G-punktsstimulation eller om du vill testa för första gången, det självklara valet är att köpa en G-punktsvibrator. I grunden är en det en vibrator med böjd ända eller topp som är designad för ändamålet dvs att komma åt och stimulera G-punkten. För att ge bra stimulans är dom ofta lite stelare och böjjer sig inte när man ökar trycket. Det är också vanligt med G-punktsstimulatorer som även stimulerar klitoris samtidigt och det kan vara ett bra val för många.

Eftersom G-punkten är placerad 3-5 cm in på ovansidan av av den inre slidväggen så är den böjda designen optimal för att hitta och stimulera denna erogena zon. Givetvis kan placeringen variera från person till person och inte alla har lyckats hitta sin G-punkt. Man kan också säga att det inte är en punkt utan mer ett viss del av slidan.

Även om den här guiden kommer att lära dig hur du hittar din G Punkt så kommer män lära sig mycket genom att läsa den också. Jag kommer också att förklara den enkla anledningen till att vissa kvinnor har svårt att hitta den.

Så, om du har problem med att hitta din G Punkt så läs hela guiden, och du lär dig att hitta den och varför du har problem att hitta det i första hand. Nu till den viktiga frågan

Var är G-punkten ?

gspot1
Om du kollat in diagrammet ovan kan du se att den ligger cirka 5-7.5cm inuti slidan på den främre väggen (vid övre sidan av slidan närmast din mage) När du trycker på din G Punkt så kommer det att kännas lite annorlunda mot resten av slidan. Det ska kännas som toppen av din gom i munnen, men mjukare. Så det ska kännas lite gropig, men mycket mjuk känsla.
För att hitta din G Punkt med fingrarna så låt handen glida ner längs din mage med handflatan nedåt. Medan handflatan rör din mage, hela vägen ner till din vagina. Stoppa sedan in 1 eller 2 ingrar i vaginan och böj dessa fingrar mot handflatan när de är 5-7cm djupt in i dig. Du bör nu kunna känna din G Punkt på fingertopparna. Detta diagram nedan bör hjälpa:
gspot
Klicka på länken om du vill se produkter för G-punktsstimulation ⇒⇒ G-punktsstimulation Produkter
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner