ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 GMAX Power 20 kapslar-Hårdare stånd spara 45%

GMAX Power 20 kapslar-Hårdare stånd spara 45%

Artikelnr: GM0045
 
SEK:1390kr SEK:768kr
Antal:
Aktuella recensioner: 1

Om du vill hålla ut längre, få hårdare stånd eller vill tillfredsställa din partner som aldrig förr, då är GMAX Power kapslar till för dig. 

G-Max Power Caps är ett kosttillskott för män och ett annat alternativ för att förbättra libido och erhålla ren intimkraft. Ta en kapsel för att förbättra din libido, sexuella styrka, uthållighet och prestanda. Denna unika formula innehåller många exotiska ingredienser såsom ginseng och damiana.

-GMAX Power kapslar hjälper dig att öka din sexlust

-Ger dig starka och långvariga erektioner

-Förbättrar prestanda för intensivare orgasmer

-Görs med hjälp av naturliga ingredienser – inga biverkningar

-Diskret och lätt att ta – ingen kommer att veta att du använder dem.

Varför ska jag använda GMAX Power kapslar?

Dessa nya och kraftfulla kapslar skapades för att hjälpa män att få och bibehålla en erektion som aldrig förr. Ta för att hjälpa dig om du kämpar, eller ta den för att ytterligare förbättra din resning. Med ålder lider många män av libido problem, vilket leder till sämre kvalitet på erektioner och därför ett besvärande sexliv. Oavsett din anledning till att ta dem så kommer du inte ångra dig.

Hur fungerar GMAX Power kapslar?

Kraften i GMAX är i dess helt naturliga och allsmäktiga blandning av ingredienser. Dessa afrodisiakisk ingredienser har skördats från hela världen, inklusive Afrika, Asien och Sydamerika. Ingredienserna absorberas snabbt in i blodet för att öka blodflödet till penis. Detta sedan stimulerar erektionens styrka och uthållighet. Det fina med dem är att resultaten kan pågå upp till 36 timmar, vilket gör det perfekt för en långhelg borta. Även om den största skillnaden som du kan känna är den styrka och uthållighet hos din lem, är den största skillnaden som många rapporterar det leende och tillfredsställelse hos sina partners!

 

Hur och när ska jag ta dem?

Den stora saken med GMAX Power är att de är så lätt och diskret att ta. Helt enkelt ta 1 kapsel med ett glas vatten 45 minuter före sexuell aktivitet. Överskrid inte mer än 1 kapsel under varje 24-timmarsperiod. Resultaten har varit kända för att vara upp till 36 timmar.

 

Ingredienser (mg/kap):

Panax Ginseng: 88mg
Gingko Biloba: 86mg
Cinnamomum zeylanicum: 70mg
Drejare diffusa: 68 Subdérmico
Ligusticum Chuanxiong: 50mg
Angelica archangelica: 22mg
Glycyrrhiza glabra: 9 mg

Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.   Rekommenderad dos bör ej överskridas.  Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.  Förvaras oåtkomligt för små barn.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Vi rekommenderar:
Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner