ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 FABULOUS BREASTS DUO PACK - spara 12%
 FABULOUS BREASTS DUO PACK - spara 12%  FABULOUS BREASTS DUO PACK - spara 12%

FABULOUS BREASTS DUO PACK - spara 12%

Artikelnr: E23718
 
SEK:750kr SEK:674kr
Antal:

FABULOUS BREASTS DUO PACK- spara 12%

Cc Fabulous Breasts Cream - 60ml

Cc Fabulous Breast Caps -  90 kapslar

Bröstförstoringskräm som hjälper till att förstärka dina bröst på ett naturligt sätt. De unika bröstförstoringsflikarna hjälper till att göra dina bröst fastare på ett naturligt sätt.

Vad är CC Fantastiska Bröst piller?

Med bröstförstoring, förbättring och förstärkning ökar i popularitet under de senaste åren har det blivit uppenbart att det också finns många alternativ för att göra detta. CC Fantastiska Bröst är ett kostillskott piller kan hjälpa kvinnor att förbättra fast och jämna upp utseendet på sina bröst. Varje lätt att svälja tablett görs med speciellt utvalda naturliga ingredienser som arbetar med kroppen för att upprätthålla goda hormonnivåer och är kända för att bidra till att höja byst området.

Är detta för mig?

Kvinnor som köper bröstförstoring tabletter gör det av många olika skäl. Man kan vara att du kan känna som om dina bröst inte har utvecklat som du ville. En annan kan vara att du känner dig som om dina bröst är inte lika stora eller lika fasta som du vill. En annan orsak skulle vara att du bara vill större bröst oavsett anledning kunde CC Fantastiska Bröst piller vara produkten för dig.

Hur fungerar det?

Tabletterna arbetar på ett mycket enkelt men effektivt sätt. Ingredienserna i tabletterna spela en stor roll när de härmar hormoner som finns i din kropp under graviditeten som bidrar till att förbättra utseendet på brösten. Detta hormon är känd som östrogen. Med tiden och med regelbunden användning får din kropp för att detta hormon och börjar förbättra utseendet och fasthet brösten.

Multipack Vad ska jag använda?

Vi erbjuder en rad multi möjlighet att göra det lättare för dig att välja och spara. Många första gången användare köper ofta en sats men sedan kommer man tillbaka för mer. Anledningen till att vi har flerpack är så att du kan fortsätta din kur för att få maximal nytta.

När kan jag se resultat?

Även om du kan förvänta dig att se de första resultaten inom 2 månader efter att du tagit dessa piller så är det är för fullständigt resultat viktigt att du fortsätter använda den minst 4 månader. Detta är bara en uppskattning baserad på användarupplevelse. Det kan ta längre tid. För bästa resultat bör du använda i samband med CC Fabulous Breasts Cream.

Eftersom det är svårt att mäta gradvisa framsteg kan det vara värt att mäta dina framsteg varje 2 veckor.

Vilka är ingredienserna?

Ingredienser per 3 tabletter 600 mg Saw Palmetto berry (Serenoa repens) 300 mg Kalcium (kalciumkarbonat) (38% RDA *) 300 mg Bockhornsklöver utsäde (Trigonella foenum-graecum) 300 mg fänkål frö (Foeniculum vulgäre) 75mg Kumminfrö (Cuminum cyminum) bulkmedel E460 förtjockningsmedel E466 45 mg Välsignad tistel (Centaurea Benedicta) 45 mg Dong Quai (Angelica sinensis) 45 mg Chilipeppar (Capsicum annuum) färg E171 klumpförebyggande medel E570 E572 emulgeringsmedel e465 fuktighetsbevarande medel E1518 färg E172 klumpmedel E551 surhetsreglerande medel E553b ytbehandlingsmedel E903. * RDI = Rekommenderat dagligt intag.

Är det säkert att konsumera?

Som med alla naturliga kosttillskott bör du kontrollera alla ingredienser före användning för att säkerställa att du inte är allergisk mot något. Om den används enligt anvisningarna bör du inte upplever några oönskade biverkningar. Ät om du är under 18 år och rådfråga din läkare om du är gravid eller för närvarande ammar.

Kosttillskott. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.   Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.   Förvaras oåtkomligt för små barn.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner