ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Doxy - StavMassager Rosa
 Doxy - StavMassager Rosa  

Doxy - StavMassager Rosa

Artikelnr: E26222
 
SEK:999kr
Antal:

Doxy - Wand Massager Pink

Världens mest kraftfulla trollstavsmassager.

Doxy är världens mest kraftfulla nätdrivna trollstavmassager. Den lanserades 2013 och lockar ett ökande antal entusiaster, angelägna om att experimentera med denna tunga, men kontrollerbara, intima massageapparat.

Doxy är designad, konstruerad och monterad i vår fabrik i Cornwall och är Storbritanniens efterlängtade svar på den nu nedlagda Hitachi Magic Wand. På en marknad översvämmad av billiga – och ofta farliga – imitationer ville vi återta ryktet hos den nätdrivna trollstavsmassagern.

Hemligheten bakom dess framgång? Allt handlar om huvudet.

Tillverkad av aluminium och gjuten på plats, vikten och mekanismen inuti huvud innebär att den rullar och mullrar, snarare än surrar. Den erbjuder kraftiga vibrationer som tränger djupt in i kroppen och är utomordentligt effektiv när den används som en allmän kroppsmassager eller för intima avsikter. Medan många är nöjda med de lägre inställningarna kan Doxy nå upp till 9 000 RPM: Det är det perfekta verktyget för dem som vill ha möjlighet att spela hårt och snabbt.

Doxy vill erbjuda våra kunder mer och är den enda trollstavsmassagern med en kontrollerad pulsinställning. Genom att ta de rumbly vibrationerna från låg, till hög och tillbaka igen och vid inställningar med variabel hastighet, lägger det till en helt ny dimension till din upplevelse.

Att hitta det som fungerar för dig är en del av det roliga, varför Doxy är idealisk för kvinnor och par redo och villiga att utforska de olika nivåerna av upphetsning.

Endast kvalitetsmaterial har använts vid tillverkningen av vår massageapparat och säkerheten ligger i framkant av dess design. Den mjuka huvudbeläggningen är tillverkad av ett hypoallergent medicinskt material som är fritt från latex eller oönskade ftalater. Dessutom är Doxy en av endast en handfull nätdrivna vuxna produkter utrustade med en plug top-strömförsörjningsenhet (PSU), vilket innebär att en låg likströmsspänning färdas in i massageapparaten. Detta gör det inte bara helt säkert, men det betyder att din Doxy kan användas över hela världen.

Doxy erbjuder kvinnor och par en nivå av kvalitet och känsla som för närvarande är oöverträffad av någon annan trollstav på marknaden.

EU-kontakt.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner