ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Bondage Fetish Beginners Flogger
 Bondage Fetish Beginners Flogger  Bondage Fetish Beginners Flogger
 Bondage Fetish Beginners Flogger  

Bondage Fetish Beginners Flogger

Artikelnr: 13004
 
SEK:275kr
Antal:

Bondage Fetish Beginners Flogger

Utforska din undergivna sida med de lockande, bitande tofsarna i Scandal Flogger. Denna underbara flogger har ett robust, designertyghandtag som framkallar bilder av de mest lyxiga djupröda lakanen och en älskare med en kärleksfull, bestraffande touch. S&M-spelet är centrerat kring både straff och belöning för de undergivna, och floggern kan utföra båda.

För en lydig undergiven kan de mjuka, retande tofsarna ta sig ner i kroppen som en förlängning av din älskares beundrande händer. Blunda och fördjupa dig i den milda, kittlande beröringen när tofsarna sänker dina mest intima fläckar och lämnar dig darrande av förväntan. När du inte lyder kan din dominant dra tillbaka handleden och slå dig i ryggen, läpparna eller benen med straffets ljuva sting.

Fördjupa dig i känsla när tofsarna svänger ut och splay över kroppen. Om du har förtjänat en fast smäll, kommer du att känna det heta, stickande avtrycket långt efter att ditt spel är klart och påminna dig med varje rörelse om vad som händer när du inte lyder. Designad för både nybörjare och erfarna floggers i åtanke, leverera en mild örfil för dem som just börjat doppa tårna i en värld av kink ... men det kan också ge den fasta, utstrålande och långvariga brännskada som erfarna fetischister längtar efter. Med löften om en spännande räd in i dina djupaste fantasier oavsett hur äventyrlig du känner dig.

Total längd: 69,25 cm - 27,25 tum
Material: PVC-plast

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner