ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Viageon Erektionshjälp  4 tablets
 Viageon Erektionshjälp  4 tablets

Viageon Erektionshjälp 4 tablets

Artikelnr: 1x20660100
 
SEK:199kr
Antal:

Förbättra ditt sexliv!


Viageon är en blandning av örter och naturliga aktiva ingredienser, som du inte kommer att hitta i andra läkemedel som förbättrar sexuell potens. Den senaste vetenskapliga upptäckter och den växande populariteten för naturmedicin resulterade i skapandet av örten cocktail som innehåller de bästa naturliga ingredienser.

Att tillfredsställa sexuella relationer spelar en viktig roll i alla människors liv. Det är tack vare kön att även efter en hård dag fylld med stress, kan du hitta dig själv på Cloud Nine. Det är sex som hjälper dig att minska spänningen, slappna av och unna dig sensuell njutning med din partner. Det är genom sexuell intimitet som vi uttrycker kärlek till våra älskade. Att ha bra sex är viktigt för vårt välbefinnande och sinnesstämning. Det stärker de känslomässiga banden med våra partners och ökar vårt självförtroende.

Ditt problem kan bero på erektil dysfunktion och hur snabbt du blir upphetsad beror på din sexuella potens.. Ibland är det ohälsosam livsstil som leder till denna dysfunktion. För att förhindra denna störning, bör du försöka arbeta mindre och sluta röka och dricka alkohol. Detta kommer dock inte nödvändigtvis att ge önskade effekter och du kanske fortfarande inte kan få erektion.

Viageon har genomgått ett flertal tester, som syftar till att anpassa sig till manliga behov. Resultaten var verkligen överraskande!

Dessa är de effekter som uppnås av en grupp män som har tagit Viageon:

högre sexlust
    starkare och intensivare klimax
    större och starkare erektioner
    ökat blodflöde i blodkärl och könsorgan
    en avsevärd ökning av samkursens längd

Ingredienser:

    Zincum
    Cucurbita
    Zingiber officinalis Rosc
    Sarsaparilla
    Maca
    Cola Schott & Endl
    Avena sativa
    Capsicum annuum
    Urtica dioica
    Panax quinquefolius
    Panax Ginseng
    Eleutherococcus senticosus
    Koffein
    L-Arginina
    Niacin

Administrering: ta en tablett minst 30 minuter före förväntad sexuell aktivitet det rekommenderas att du rådgör med din läkare innan du tar tillägget om du lider av diabetes (vissa komponenter minskar avsevärt blodsockernivåerna), njur-eller leverdysfunktion, depression och blodsjukdomar.

Kosttillskott.  Rekommenderad dos bör ej överskridas.  Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.  Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.  Förvaras oåtkomligt för små barn.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner