ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

Nomi Tangs Prisbelönta sexleksaker

Nomi Tang Pleasuredome

Getaway Black-Pleasuredome

Nyfiken på konsten av sensuell förförelse så började den Asiatisk-Tysk entreprenören Nomi Tang under 2008 att utveckla en rad högkvalitativa intimleksaker och sexleksaker för att möta kraven från de design-medvetna konsumenterna. De kombinerar emotionell design med säkerhet, ergonomi och intuitiva kontroller, vilket gör dem till perfekta presenter till en speciell någon eller en fin uppmuntran till dig själv. Vi är säkra på att Nomi Tang snart blir din oumbärliga följeslagare och vi är stolta över att kunna erbjuda dessa sexleksaker till Svenska konsumenter

 

Nomi Tang - utmärkelser

Produkter från Nomi Tang har inte bara fått väldigt mycket positiv feedback och recensioner, men har också belönats med ledande designutmärkelser. 2010, erhöll Better than chocolate en av världens mest eftertraktade designpriser, de Red dot produktdesign Award. Under 2014 fick Nomi Tang en annan "Red dot Product Design Award" för sin Rabbitvibrator Infiniti. Under 2016 blev hennes första manliga prostatavibrator Spotty hedrad med AVN O-award i kategorin "enastående produkt för män".

Nomi Tang kommer att i framtiden fortsätta att sträva efter perfektion, inte bara genom att lyssna till våra kunder men också till erfarna bloggare som kommer att införliva sin feedback i våra framtida produkter. På detta sätt vill vi se till att överträffa vi våra kunders förväntningar.

 För Henne
För Henne

 För Honom
För Honom

Utvalda produkter i Nomi Tang
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner