ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Orgasm Control Spray - 15ml
 Orgasm Control Spray - 15ml  Orgasm Control Spray - 15ml
 Orgasm Control Spray - 15ml  

Orgasm Control Spray - 15ml

Artikelnr: 1x20660080
 
SEK:199kr
Antal:
Aktuella recensioner: 1

Orgasm Control Spray

Vill du återuppliva ditt sexliv? Du vill att din partner skryter om längden och intensiteten av era samlag? Om du drömmer om sexuell effektivitet och marathon i sängen så använd orgasm kontroll spray. Avsluta med en nervös Sprint och besviken kvinnans blick!

Slutligen tar du henne till en kokpunkten, då hon kommer att be dig avsluta! Din förlägenhet kommer att försvinna i intima situationer. Tillsammans med din partner kommer att börja njuta av den fantastiska och lång sex.ORGASM kontroll har skapats för att stödja och reglera funktionen hos manliga kroppen i alla åldrar. Njut av sex och nå tillfredsställelse utan rädsla och tvivel om att du inte kommer att uppfylla förväntningarna på din partner eller att nöje kommer att sluta för tidigt.

Förbered dig för en revolution i ditt erotiska liv. Naturligt, utan att använda potenta droger eller besvärliga, tidskrävande övningar. ORGASM CONTROL är ett genombrott kosttillskott som stöder sexuell effektivitet, kontroll över libido. Detta är nyckeln till tillfredsställelse i sfären.

Orgasm Control är ett växtbaserat kosttillskott-ta reda på om dess effektivitet. Istället för pinsamt situation att komma upp till en partner, kommer du att känna kraften i sexuella maraton.

JOHANNESÖRT EXTRAKT (HYPERICUM PERFORATUM)

Johannesört innehåller hypericine), eteriska oljor, garvning agenter, flavonoider, röd färgämne, den viktigaste, medicinska ingrediensen i örten har lugnande-toning åtgärder. Johannesört har smärtstillande, antiinflammatoriska, kramper, antibakteriell, Gall-stimulerande och sammandragande åtgärder. Det har regenerering egenskaper stärka nervsystemet. Johannesört reglerar nivåer av serotonin i kroppen, som kan kännas som förhöjd känsla av välbefinnande. Verkningsmekanismen för hypericine, som finns i johannesört, bygger på blockering serotonin och noradrenalin återupptaget. Serotonin-brist är en av de viktigaste orsakerna till dåligt humör och depressiva tillstånd. Den otroliga effektiviteten av antidepressiva effekten av hypericine har bekräftats med kliniska studier.

HAVRE EXTRAKT (AVENA SATIVA L.)

Havre innehåller saponiner, flavonoider, alkaloider, steroida föreningar, vitaminer B1, B2, D, E, många mineraler, karoten, spannmåls protein (gluten), fetter. Ingredienser av denna spannmål har mångfaldiga, positiva åtgärder. Det förhindrar överdriven excitation och har lugnande egenskaper. Havre har traditionellt använts i urin incontinency, eftersom det stärker Kegel muskler och prostata. Dessutom, tack vare antidepressiva och tonande åtgärder, höjer den milt energi nivåer och motståndskraft mot ansträngning. Den stöder överbelastade nervsystemet. Havre används i terapi av depression och nervös utmattning. Havre har goda näringsvärden och används som en lugnande tonic både i herbalism och i homeopati. Det används som ett stöd i neuroser, nervös utmattning stater och i terapi av oro och ångest. Det är också tänkt att det är till hjälp i impotens och användbara i terapi av nervositet och sömnlöshet. Dessutom, tack vare mineraler, fetter och vitaminer den innehåller, vårdar den kraftigt och återskapar huden

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner