ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

Potensmedel För Honom

 Gold Max 
  GMAX Power 10 kapslar-Hårdare stånd  


 
Vikt: 0.05
 
SEK:695kr
SEK:399kr 
 Köp nu 
 Gold Max 
  GMAX Power 20 kapslar-Hårdare stånd spara 45%  


 
Vikt: 0.10
 
SEK:1390kr
SEK:768kr 
 Köp nu 
 Gold Max 
  GMAX Power 30 kapslar-Hårdare stånd spara 39%  


 
Vikt: 0.10
 
SEK:2085kr
SEK:1099kr 
 Köp nu 
 Gold Max 
  GMAX Power 5 kapslar-Hårdare stånd  


 
Vikt: 0.03
 
SEK:361kr
SEK:258kr 
 Köp nu 
 Gold Max 
  Hard Man Daily 60-Utökad Lust  


 
Vikt: 0.08
 
SEK:499kr  Köp nu 
 Gold Max 
  Red Stallion Extra Strong - 10 kaps-Erektionshjälp  


 
Vikt: 0.05
 
SEK:525kr
SEK:494kr 
 Köp nu 
 Gold Max 
  V-XL Instant snabbverkande Potensmedel 10 kapslar  


 
Vikt: 0.05
 
SEK:700kr
SEK:625kr 
 Köp nu 
Visar 1 till 20 (av 20 produkter) Resultatsidor:  1 

Potenshöjare man

Män och kvinnor skiljer sig åt på många sätt när det kommer till sexlivet. Det gäller framförallt när det kommer till lust och förmåga. Oavsett kön påverkas vi dessutom i vår vardag av olika faktorer såsom stress, sjukdomar och annat. Där är det vanligare att kvinnor tappar lusten, medan det hos männen snarare är förmågan som påverkas.

Du som är lite äldre minns säkert hur du hade hårdare stånd som ung. Det är normalt, yngre män har nästan alltid en hårdare erektion än äldre män. Utöver ålder finns det en mängd saker som kan påverka potens och som kan göra att du behöver en potenshöjare för män. Vanliga saker är stress, dålig kosthållning, rökning, höjt blodtryck eller vissa mediciner som till exempel antidepressiva läkemedel. Hos oss kan du dock hitta hjälp.

Få en bättre erektion

Piller är en av många saker du kan använda för att få ett hårdare stånd. Livsstilsförändringar är givetvis en sak, men det är ofta lättare sagt än gjort. De flesta av oss lever stressiga liv med jobb, barn, städning och matlagning. Om du har stora medicinska problem kan du behöva en operation eller en förskrivning av läkemedel mot erektil dysfunktion.

För dig som har ett sexliv, men vill förbättra det, kan det dock räcka med en naturlig potenshöjare. Testa gärna någon av våra testohöjare för förbättrad erektion. Du kommer inte bara märka skillnad i sängen, utan i resten av livet också.

Hur fungerar potenshöjare

En potenshöjare ger din erektion ett tillskott och varje medel är unikt designat. De vi säljer innehåller naturliga ingredienser och kommer i praktisk kapselform. Du som någon gång testat ett receptbelagt potenshöjande läkemedel har säkert märkt att det är väldigt besvärligt. För att det ska fungera behöver du planera ditt sexliv mycket noggrant.

Våra tillskott GoldMax och HardMan är betydligt flexiblare. Du tar det antal kapslar som rekommenderas ungefär 45 minuter innan det är dags för njutning. Men du behöver inte passa in den tiden, utan effekten sitter i upp till 36 timmar. Om du beslutar dig för att inte ha sex är det heller inga problem. Du kommer inte behöva gå runt med en oanvänd erektion.

Vilka effekter har en potenshöjare

Som man kan du få ett hårdare och bättre stånd om du köper ett potenshöjande medel av oss. Men det slutar inte där utan du kan räkna med flera positiva effekter av att ta dessa tabletter. Du kommer få ökad sexuell uthållighet. Men också, i de flesta fall, kunna ha sex fler gånger på en dag och uppleva bättre orgasmer.

Det gör att dessa preparat inte bara är positiva för den som har svårt att få stånd. Även du som till exempel planerat en långhelg i sängen med din partner kommer ha stor glädje av dem.

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner