ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Big Boy Golden XXL - 45 tabs-Penisförstorare

Big Boy Golden XXL - 45 tabs-Penisförstorare

Artikelnr: 92554solo
 
SEK:299kr
Antal:
Aktuella recensioner: 1

Big Boy Golden XXL - 45 tabs-Penis enlager

Big Boy Golden XXL
Stimulerar de manliga könsorganen och den sexuella kraften
Funktioner:
- Stimulerar de manliga könsorganen
- Förbättrar hormonaktiviteten
- Stimulerar den sexuella kraften

Big Boy Golden XXL stimulerar de manliga könsorganen. Dessa unika tabletter innehåller en balanserad blandning av ingredienser, som är speciellt utvalda för att förstärka maskuliniteten.

Blodflödet till och i penis kommer att förbättras, vilket optimerar storleken på erektionen. Förutom det innehåller Big Boy Golden XXL även flera aktiva ingredienser som främjar kraften, lusten, styrkan och libido.

Hur fungerar produkten?

Big Boy Golden XXL har aktiva ingredienser som stimulerar produktionen av testosteron. Högre nivåer av testosteron bidrar till fysisk styrka, energi och libido. Detta har en positiv effekt på att få och bibehålla en erektion.

Sibirisk ginseng hjälper till att reglera frisättningen av könshormoner och förbättrar sexuella begär för att stödja libido.

L-arginin är en aminosyra, som slappnar av musklerna och främjar blodflödet till de manliga könsorganen.

Muira Puama förbättrar även blodcirkulationen i kroppen och bidrar därmed till ett förbättrat blodflöde till de manliga könsorganen och penis. Penis kommer att optimeras i storlek, eftersom blodflödet stimuleras optimalt.

Saw Palmetto är en ört som är känd för sin positiva effekt på prostatafunktionen och den sexuella kraften. Kalcium är viktigt för att nerverna och musklerna ska fungera korrekt.

Innehåll 45 surfplattor

Ingredienser per 2 tabletter: 400 mg sibirisk ginseng (Eleutherococcus senticosus); 210 mg kalcium (kalciumkarbonat) (26 % RDA*); bulkmedel: E460; 200 mg L-arginin; 150 mg muira puama (ptychopetalum olacoides); 100 mg Saw Palmetto (Serenoa repens); antiklumpningsmedel: E570, E466; beläggningsmedel: Hydroxipropylmetylcellulosa; antiklumpningsmedel: E551, E470b.
*RDA = rekommenderat dagligt intag.

Rekommenderad användning Ta en gång om dagen 2 tabletter med tillräckligt med vatten. Överskrid inte den rekommenderade dagliga serveringen.

Ytterligare information Detta är ett ört-, mineral- och aminosyrapreparat. Ett kosttillskott ska inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvara utom räckhåll för barn. Förvara på ett kallt, torrt ställe.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Vi rekommenderar:
Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner