ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Ass Gasm Cockring Plug Black
 Ass Gasm Cockring Plug Black  Ass Gasm Cockring Plug Black

Ass Gasm Cockring Plug Black

Artikelnr: 21770
 
SEK:356kr
Antal:

Ass Gasm Cockring Plug Black

Vår bästsäljande Ass-Gasm Cockring är nu tillgänglig som en kraftfull vibrerande version! Njut av de mest explosiva utlösningarna någonsin med Ass-Gasm Cockring Vibrating Plug. Tillverkad helt av vår silkeslen Elite Silicone ™, den här bärbara pluggen fungerar också som en prestationsförbättrande kukring, vilket gör att bäraren kan förlänga utlösning och förlänga roligt medan du njuter av otrolig prostata stimulering. Nyckeln till anala spel är att ta det långsamt!

Att försöka anal penetration innan du väcks ordentligt kan vara obehagligt, så låt dig koppla av för att njuta av upplevelsen. Fingerspel är ett utmärkt sätt att koppla av anusen. Anus och ändtarm har inte ett naturligt smörjsystem som slidan, så använd mycket Moist® Anal Lube för att minska friktionen och öka njutningen. Med Ass-Gasm i röven och ringen lindad tätt runt din kuk, kommer du att vara hårdare och starkare än någonsin tidigare! Den super-stretchiga silikonringen sätter press på prestationsnedslag och bibehåller fasta erektioner som håller och håller! Det runda, släta huvudet gör inträde och hämtning ett ögonblick, medan den tunna, avsmalnande axeln säkerställer att pluggen kommer att förbli på plats mellan dina kinder när handlingen värms upp. Placera ringen runt basen på din kuk och bollar och bär den hela dagen för långvarig kul och enorma, kraftfulla utlösningar! Med ett knapptryck levererar den kraftfulla kulan otroliga vibrationer precis där du vill ha dem mest.

Prova i duschen eller spaet för att göra badtiden till njutningstid! Vår ultrahygieniska Elite Silicone ™ är super flexibel. Rengöring är ett ögonblick efter det roliga med Refresh® Toy Cleaner och varmt vatten.

Total längd: 15 cm - 6 tum
Diameter: 4 cm - 1,4 tum
Vattentålighet: Vattentät
Bodysafe: Ja
Material: Silikon
Nödvändiga batterier: AAA
Batterikvantitet: 1
Batterier ingår: Nej

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner