ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 7-Function Classic Chic Pink
 7-Function Classic Chic Pink  7-Function Classic Chic Pink

7-Function Classic Chic Pink

Artikelnr: 12361pnk
 
SEK:249kr
Antal:
7-Function Classic Chic

Letar du efter en djup och sensuell massageapparat för intima tider i sovrummet? Om du vill lägga till roliga och spännande till ditt kärleksliv, är 7-Function Classic Chic Standard Vibes utformad för att ta dig dit. Med sin 6 "långa sond och spetsiga spets, drar sig den här enheten inte för dina erogena zoner; en fantastisk uppgradering om du för närvarande använder en startprodukt från kollektionen och du letar efter något som kan ge en djupare, mer sensuell upplevelse.

Massageapparaten har en tidlös design, en beprövad form och storlek som fungerar med kvinnor överallt. Den är fri från åsar, ringar eller textur och känns helt slät med en underbar sammetslen finish som får dig att känna dig fantastisk på alla delar av kroppen. Det är sömlöst att röra vid, och den enkla, klassiska axeldesignen fokuserar på G-spot-stimulering. Så för en orgasmisk upplevelse rekommenderas massageapparaten starkt.

För att aktivera 7 olika nöjesinställningar, använd enkel tryckknapp och välj en funktion som fungerar för dig. Det finns ett urval av 7 unika vibrationer, pulsering och eskalering inställningar som hjälper dig att få den ultimata intimmassage, perfekt för din tid eller att dela med din partner. En favorit säljare som är utformad i vackra, roliga och funky färger. Massageapparaten är extremt snygg och kan förvaras säkert var som helst i sovrummet. Den mäter 6 "i längd och 1" bred, och kräver 2 AA-batterier för att fungera. Vi rekommenderar att du använder Universal Toy Cleaner för snabb och enkel hygien.

Total längd 15,25 cm - 6 tum
Diameter 2,5 cm - 1 tum
Nödvändiga batterier AA
Batterimängd 2
Batterier ingår Nej
Vibrationslägen: 7
Hastighetslägen: 1
Vattentät: Ja
Bodysafe: Ja
Material: ABS Plast / Polyuretan Cote

 

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner