ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

Fördröjning Spray

Visa: 
 Cobeco 
  AID Be Steady 12ml  


 
Vikt: 0.05
 
SEK:199kr  Köp nu 
 Cobeco 
  Black Stone - Delay Spray 15ml  


 
Vikt: 0.06
 
SEK:149kr  Köp nu 
 Boners 
  Boners Delay Spray 15ml  


 
Vikt: 0.03
 
SEK:189kr  Köp nu 
 BOO 
  Boo Delay Spray Men 22Ml  


 
Vikt: 0.04
 
SEK:169kr  Köp nu 
 Pharmquests 
  Bull Power Delay Spray - 15 ml  


 
Vikt: 0.03
 
SEK:189kr  Köp nu 
 Cobeco 
  BullPower Clove Delay Spray 15ml  


 
Vikt: 0.05
 
SEK:179kr  Köp nu 
 Cobeco 
  Delay Forte Spray 20 Ml  


 
Vikt: 0.04
 
SEK:229kr  Köp nu 
 HOT 
  Ero Delay Spray 50ml  


 
Vikt: 0.08
 
SEK:159kr  Köp nu 
 HOT 
  Ero Marathon Spray Long Power 50 Ml  


 
Vikt: 0.08
 
SEK:190kr  Köp nu 
 HOT 
  Hot Delay Spray 50Ml  


 
Vikt: 0.08
 
SEK:189kr  Köp nu 
 HOT 
  Hot Rhino Long Power Spray 10Ml  


 
Vikt: 0.05
 
SEK:190kr  Köp nu 
 Intome 
  Intome Marathon Delay Spray - 15 ml  


 
Vikt: 0.04
 
SEK:149kr  Köp nu 
 Joy Division 
  Ironman Performance Spray 30 Ml  


 
Vikt: 0.05
 
SEK:254kr  Köp nu 
 Cobeco 
  Male - Delay Spray Cooling 15 ml  


 
Vikt: 0.04
 
SEK:223kr  Köp nu 
 Cobeco 
  Male - Delay Spray Warming 15 ml  


 
Vikt: 0.03
 
SEK:223kr  Köp nu 
 Cobeco 
  Male Delay Fördröjning Spray 15 Ml  


 
Vikt: 0.03
 
SEK:222kr  Köp nu 
 RUF 
  Maxi Erect 907 Spray 25 ML  


 
Vikt: 0.05
 
SEK:185kr  Köp nu 
 Eromed 
  Orgasm Control - delay kaps + spray  


 
Vikt: 0.12
 
SEK:598kr
SEK:539kr 
 Köp nu 
 Eromed 
  Orgasm Control - delay paket (kaps+gel+spray)  


 
Vikt: 0.20
 
SEK:847kr
SEK:750kr 
 Köp nu 
Visar 1 till 24 (av 43 produkter) Resultatsidor:  1  2  [Nästa >>] 

Om du vill förlänga njutningen under sexualakten finns det en mängd olika hjälpmedel att använda. Ett av dem är fördröjningsspray. Det är ett medel som du applicerar på ditt ollon för att minska din känslighet. Effekten blir att du fördröjer din ejakulation och på så vis kan du utöka tiden samlaget pågår. Medlet leder också till att du blir tryggare eftersom du förstärker din känsla av att ha ökad kontroll under sexualakten.

Få ett bättre sexliv

Syftet med fördröjningsspray är att motverka för tidig utlösning. Användandet leder samtidigt till ökad prestation och förhöjd uthållighet. Resultatet av detta är längre samlag och därmed chans till ett lyckligare samliv. Således är detta medel inte bara för män som lider av för tidig utlösning utan även för de som vill förlänga den sexuella upplevelsen. Det beror på att den bedövande effekten i sprayen hjälper användaren att kontrollera sin utlösning och på så vis kan tillfredsställa både sig själv och sin partner under en längre tid. Det i sin tur leder till ett ökat självförtroende i sängen och därigenom möjlighet att prestera bättre.

Olika varianter

Produkter som fördröjer utlösning finns både som spray, gelé och kapslar. De är utformade för att på ett skonsamt sätt bedöva ollonet och därmed fördröja ejakulationen. Många av produkterna har dessutom andra positiva hälsosamma sidoeffekter då de är baserade på naturliga ingredienser. De flesta av dessa medel applicerar du direkt på ollonet strax innan du ska genomföra sexualakten. Spraya en till tre gånger och låt medlet verka upp till 15 minuter innan det får full effekt. I de fall du intar medlet som kapsel tar du dessa som ett livsmedelskomplement under en längre tid.

Bedövningsbaserade

Dessa fördröjningssprayer bygger på tekniken att på ett milt sätt lokalbedöva för att därmed minska känsligheten i penis. På så vis minskar stimuleringen av ollonet under sexualakten, vilket bidrar till längre uthållighet och fördröjd utlösning. I slutändan betyder det ökad njutningen för bägge.

Cannabisbaserade

Med cannabisbaserade fördröjningsspray håller du tillbaka utlösningen tack vare att de har en milt bedövande effekt på ollonet. Genom att känsligheten i penis minskar blir samlaget mer tillfredsställande och att det kan pågå under längre tid. Cannabisbaserade fördröjningsspray innehåller både CBD-extrakt och hampafröolja. Kombinationen ger sprayen en genomträngande kraft vilket gör att produkten har en lång och varaktig effekt.

Temperaturbaserade

Det finns även fördröjningsmedel som är baserade på att åstadkomma en temperaturförändring i penis under samlaget. Med andra ord innebär det att könsorganet antingen värms upp eller kyls ner, för att på så vis öka användarens möjlighet att kunna hålla på längre utan att stimulansen av ollonet leder till utlösning. Den positiva bieffekten av det är en känsla av ökad kontroll och förlängd njutning för bägge under sexualakten.

Örtbaserade

Dessa fördröjningsspray är baserade på upp till 13 olika örter som är kända för att förbättra det allmänna välbefinnandet, stärka immunförsvaret och öka toleransen för stress. Då dessa örter också motverkar nervcellernas överkänslighet mot beröring, särskilt i könsorganen, fungerar de utmärkt att användas för att fördröja ejakulation. Kunskapen om dessa örters betydelse är ett resultat av att kombinera traditionell kunskap om medicinalväxter med nyare upptäckter inom medicin, sexologi och mänsklig fysiologi.

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner