ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 SEX ELIXIR Spanish Fly - 3x15ml
 SEX ELIXIR Spanish Fly - 3x15ml

SEX ELIXIR Spanish Fly - 3x15ml

Artikelnr: 3x20660081
 
SEK:537kr SEK:511kr
Antal:

Sexelixir nominerades till den prestigefyllda EROtrendy Consumer Awards 2014 i kategorin  "bästa produkt ". Nominering är konsumenternas omdöme och uppskattning av produkten.Erfarna användare av afrodisiaka hävdar att flugan är mycket effektiv när det gäller personer som är i en lång relation. Det hjälper dig att hitta ny energi, att återuppväcka elden även i brända relationer. Sex Potion är bra för människor som just har börjat sexuellt umgänge. Efter att ha tagit det gör det möjligt att övervinna skam och blyghet. Besegra arrangerar skräcken för den första kontakten. Dessutom gör det sexuella förnimmelser starkare än vanligt. Obs: den spanska flugan är efterfrågad på de enskilda omständigheterna i kroppen. Du bör komma ihåg att inte blanda den med varma drycker typ av kaffe eller te.


De ingredienser som ingår i kön Elixir stimulera din organism. Det stimultes blodförsörjning till erogena zoner av både män och kvinnor.
skygga människor-för att stimulera

• kyliga människor-att ha upptäckt arten av den heta latino

• äktenskap och par med längre erfarenhet-att på nytt tända elden som brann mellan er

• Vid problem med potens

• För att öka intensiteten av sexuell erfarenhet

Hög koncentration av ingredienser kommer att lysa varje kvinnas eld. Även den mest kyliga man kan bli en passionerad älskare. Det är möjligt att öka din libido efter bara några droppar!

Dropparna kan läggas i din dryck eftersom den inte ändrar sin smak. Det tar bara ca 10 droppar för att göra att du och din partner känner sig extremt upphetsad!

L-arginin: 33,20 mg C-vitamin: 15 mg

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.   Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.   Förvaras oåtkomligt för små barn.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Vi rekommenderar:
Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner