ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hjem Sexleketøy Sexy klær Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm ossMerkerShipping og BetalinfoTillbud PleasuredomeKontakte oss
Meny
Meny
Manufacturers
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
NOK:251kr NOK:309kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
NOK:251kr NOK:309kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
NOK:251kr NOK:309kr
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
NOK:159kr NOK:230kr

Vibratorguide för henne

Sorter produktene :
Vis: 
Viser 1 til 2 (av 2 produkter)
Søkeresultat:  1 
Best Selgere

Om du ännu inte vet hur man använder en vibrator, då har du allvarligt gått miste om en hel del orgasmer och nöje. En vibrator är ett perfekt komplement till både onani och ditt vanliga sexliv. I själva verket kan det ge dig en orgasm även om du har aldrig haft en innan, och vissa kvinnor kan bara komma när dom använder en vibrator! Denna guide kommer att lära dig exakt hur man använder en vibrator och vilka tekniker som fungerar bäst

Att välja rätt vibrator för dig

Innan du lär dig att använda en vibrator så ska du välja en, och det finns ett par viktiga faktorer att ta hänsyn till:

Effekt - Den viktigaste faktorn när man väljer en vibrator för sig själv är att se till att den är tillräckligt kraftfull. Om du för närvarande kämpar för att nå en orgasm antingen under sex eller onani och kräver en hel del intensiv stimulans för att få dig över kanten, då är det troligt att du behöver en mer kraftfull vibrator.

Detta innebär att du måste undvika de billiga alternativ som ofta inte ger så mycket stimulans och hålla dig till mitten och high-end vibratorer som bl.a. Lelo, WeVibe, Stavmassagers och välgjorda Rabbit vibratorer.

Lägen och inställningar är en annan viktig fråga att överväga innan du lägger kontanter på en helt ny vibrator är vilka lägen eller inställningar den har. Med många vibratorer, kan du justera intensiteten av vibrationer. Detta är häftigt eftersom det innebär att du kan skräddarsy den för att få exakt den typ av stimulering som du vill.

På vissa vibratorer, kan du också ställa in den att leverera cykler av intensitet. Detta innebär att vibratorn automatiskt kommer att förändra hur intensiv vibrationerna är så att du känner pulser eller vågor av vibrationer byggas upp och avta i stället för en konstant nivå av intensitet upprepade gånger.

Om du vill visa din partner när du går upp i brygga med tå-krullande, skrikande orgasmer som kommer att hålla hen sexuellt besatt av dig, då kan du lära dig dessa mer kraftfulla sex-tekniker.

De flesta kvinnor tycker att detta är en mycket mer njutbart än att ha samma kontinuerliga effekt som mindre välgjorda vibratorer ger. I själva verket, en av de största problemen med de flesta low-end vibratorer är att om intensiteten är inte rätt så kan du inte justera den. Så den kan bli alltför svag eller för stark, och det finns inget du kan göra för att justera den.

Form - För många kvinnor är formen på vibratorn inte särskilt viktigt när den används. Detta gäller särskilt för dem av er som bara är intresserade av klitorisstimulering och använder vibrator på utsidan av slidan. Om du vill ha penetration också, då är det uppenbart att formen på din vibrator också är viktig.

Tack och lov, de flesta butiker lagerför ett stort utbud av former och storlekar, från vibratorer som ser ut som små kapslar (kulor) till penisformade vibratorer till smidigare former med bulor och kurvor i alla de rätta ställena, så att du alltid kan hitta rätt form för dina behov.

Ljudnivå - Den sista sak att ta upp när man väljer en vibrator är ljud. Om du delar ett hus med andra, kommer du naturligtvis vilja vara diskret. En bullrig, högljudd vibrator kommer inte att hjälpa dig att uppnå detta! Mitt råd är att undvika de billigare, mindre välgjorda vibratorerna när du vill ha en tyst.

 

Förberedelser för maximal njutning

När du har fått en bra vibrator, finns det några saker du kan göra innan du kommer igång för att säkerställa att du kan njuta av maximalt orgasmnöje

Det första och viktigaste är att förstå vad som tänder dig och gör dig kåt. Detta kan innebära saker som:

-Att ta ett långt, varmt bad i förväg.

-Läsa din erotiska favoritbok.

-Sätta rätt stämning i rummet med rätt musik, dofter och belysning

-Ha förspel med dig själv.

-Titta på porr.

-Ta ett glas vin.

I slutändan måste du göra vad som fungerar för dig. Så om det är något som inte nämns här, men som gör dig riktigt kåt, så gör det i stället.

Den andra viktig strategin för att uppnå maximal njutning är att känna din kropp intimt så att du förstår exakt vilka knappar du behöver trycka på för att ta dig över kanten till en ocean av orgasmisk lycksalighet. 

Hur man använder en vibrator-9 intensiva tekniker

Nyckeln till teknikexprimenterande med vibratorer och räkna ut vilka som fungerar bäst för dig.

 1. Förspel med Vibrator

Börja med mjukt dra din vibrator över dina mest känsliga erogena områden. Dessa är platser kan vara dina bröst och bröstvårtor och insidan av låren. För vissa människor är det halsen, läpparna, magen och även insidan av armbågarna som ger bäst gensvar till vibrationerna.

När du börjar bli upphetsad, börja fokusera mer på låren och vagina, men använd inte din vibrator till din vagina ännu. Reta dig själv genom att försiktigt föra din vibrator runt den, kör den över utsidan av blygdläpparna och ovanför klitoris tills kroppen ropar efter mer direkt kontakt.

2. Försiktig retning

Smeksam retning liknar den tidigare tekniken, men den här gången du kommer att fokusera mer direkt på din vagina men bara genom mycket lätt kontakt.

Börja med att applicera spetsen på vibrator på botten av slidan och långsamt dra den uppåt mot din klitoris. När du når toppen av din vagina, ovanför klitoris, dra den sakta tillbaka. Medan du utför denna teknik, kommer din kropp att ropar efter mer tryck och intensitet, men inte ännu. Bibehåll en "fjäderlätt" touch så länge som möjligt.

3. Fokusera på klitoris

Nu är det dags att använda din vibrator på klitoris! Flytta spetsen på vibratorn till din klitoris och börja tillämpa direkt tryck på den. Det finns massa saker du kan göra här:

  •  Du kanske föredrar att använda spetsen på vibrator till en viss sida av klitoris.
  •  Du kanske föredrar att gnida den över och tillbaka på din klitoris.
  •  Du kanske föredrar att röra den i cirklar runt klitoris långsamt eller mycket snabbt.
  •  Du kanske föredrar att smeksamt reta dig själv genom att tillämpa minimitryck.

Det viktiga är att experimentera med olika tekniker och finna den del av din klitoris som känns skönast och mest och lustfylld med din vibrator.

4. Klitorishuvan

Vissa kvinnor tycker att direktkontakt på deras klitoris är alltför intensiv och det kan även vara smärtsamt. Om du hör till denna kategori, så oroa dig inte, du är inte ensam, och det finns en enkel lösning ...

Du måste använda klitorishuvan som en buffert. Detta är den lilla flik av hud som täcker din klitoris. Så istället för att använda din vibrator på klitoris, använd den på din klitorishuva istället. På detta sätt blir vibrationerna mindre intensiv men det är fortfarande skönt.

5. Användning underifrån

Denna teknik är allmänt populär eftersom du kommer att kunna stimulera hela utsidan av slidan med den. Du måste ta din vibrator och trycka på hela längden av den mot din vagina. Spetsen på vibratorn ska tryckas mot klitoris, medan skaftet på vibratorn pressas mot slidan / blygdläpparna och undersidan av vibratorn bör vara vid den nedre delen av slidan.

Om du klämde ihop benen i detta läge, skulle du enkelt kunna hålla vibratorn på plats.

6. Sätta in vibratorn

Medan alla tidigare tekniker involverade utsidan av slidan, är det nu dags att tänka på vad som finns på insidan. För detta behöver du en vibrator som är något penis formad och så den lätt kan komma in din vagina.

Använda din naturliga smörjning eller något glidmedel som du köpt, smörj in din vibrator med det och för den långsamt in i din vagina. Att helt enkelt lämna din vibrator inne i slidan kan vara mycket njutbart, men du du kommer få det mycket roligare genom att utöva tryck på de mest känsliga platserna, i synnerhet din G Spot och Skenes körtelområdet är ställen som kan orsaka orgasm.

Experimentera med det tryck du applicerar, intensiteten i vibrationerna och olika områden i slidan för att upptäcka vad som känns mest intensiv.

7. Lägg till dina fingrar

Bara för att du använder en vibrator betyder inte att du inte kan använda fingrarna. I själva verket, ger det bara mer njutning om du använder dom. Använd dina fingrar på en hand för att stimulera din G-punkt, samtidigt som du använder din vibrator med andra handen för att ge njutning till din klitoris.

Naturligtvis kan du även byta hand här och använda fingrarna för att gnida din klitoris, samtidigt som du trycker din vibrator mot din G punkt.

Är nyckeln att experimentera och se vad du föredrar. Du kanske upptäcker att du föredrar tryck på din A punkt eller föredrar att gnugga mot blygdläpparna i stället för din klitoris.

8. Att använda vibratorn för bättre sex

Vibratorer refereras ibland som "äktenskapliga hjälpmedel", och att se dem som sådana är en bra idé. Med hjälp av en vibrator under sex kan ni dramatiskt öka både din och din partners njutning.

Om du för närvarande kämpar för att få orgasm vid sex, att använda en vibrator kan hjälpa en hel del att för att nå orgasm under penetration.Att använda den på din klitoris i vissa lägen som missionärs eller the Coital Alignment Technique kan vara mycket besvärligt och obekvämt medan andra positioner som Doggy Style eller skeden gör det mycket enkelt.

Om du vill kan din partner också ta över och använda vibratorn dig under sex.

En annan kul alternativ är att använda vibratorn på honom. Även detta beror på vilken position du befinner dig i. Om du är i en position som gör det enkelt, kan du använda det på hans bollar, perineum (området av hud mellan hans testiklar och anus) eller till och med hans anus.

Det finns ju även vibratorer som är speciellt utformade för att användas under samlag. Så kallde samlagsvibratorer som finns under kategorin "för par".

9. Användning vid avsugning eller runkning

Förutom att använda din vibrator på din man under sex, kan du även använda den på honom under en avsugning eller runkning. Här är några idéer:

  • Försök försiktigt föra den längs skaftet och huvudet på hans penis och titta på hans reaktion!
  • Samtidigt som du utför oralsex eller runkar du kan använda det på hans testiklar, dra den över dem och smekt dem med den eller hålla den mot dem med handen.
  • Din mans mellangård är också oerhört känslig, så försök att trycka din vibrator mot den. Även om det är ett känsligt område så kan du använda ett ganska stort tryck, vilket gör det mer njutbart för honom.
  • Om din man tycker om att få sitt anus lekt med var då inte rädd för att använda den i hans röv också. Du kan gnida runt utsidan, mjukt tryck in den eller bara helt tränga in i honom med den. Naturligtvis måste du rengöra den efteråt innan du använder den på dig själv igen och det är viktigt med glidmedel

Pleasuredome har forskjellige sortimenter og du finner dem her: Vibrators (klikk her)

Powered by Talex e-handelssystem