ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hjem Sexleketøy Sexy klær Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm ossMerkerShipping og BetalinfoTillbud PleasuredomeKontakte oss
Meny
Meny
Manufacturers
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
NOK:213kr NOK:320kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
NOK:213kr NOK:320kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
NOK:213kr NOK:320kr

BDSM-Nybörjarguide för bondage

Sorter produktene :
Vis: 
Viser 1 til 2 (av 2 produkter)
Søkeresultat:  1 
Best Selgere

Bondage og BDSM guide

Du har läst om det eller sett det på bio i filmer som 50 shades of grey, men har du någonsin faktiskt testat BDSM (kort för bondage och disciplin, dominans och underkastelse och sadism och masochism)Detta är en av de sexuella aktiviteter som är så roliga så när du testat det så du undrar du varför du aldrig provat förut! BDSM är inte för alla, men det är något som många människor är intresserade av. De är bara inte säker var man ska börja. Oroa dig inte, eftersom vi har den bästa BDSM för nybörjareguiden här.

 

bdsm for beginners

BDSM kan verka lite skrämmande för människor, speciellt när du tänker på de mer extrema aktiviteterna, som till och med skulle kunna omfatta att skära i huden eller brännmärka. Men en av de fantastiska sakerna med BDSM hur du kan välja vad som fungerar för dig. Testa nånting. Om du inte gillar det så gör det inte igen. Om du gillar det så lägg till det i din sexuella rutin. Det finns så många sorter av BDSM att det finns en god chans att du kommer att gilla åtminstone en av dessa vaianter, men det är bäst att börja med BDSM för nybörjare ..

 

Vad är bra BDSM för nybörjare?

Vad gör en aktivitet bra för någon som är ny inom BDSM? Det är lätt att förstå och relativt säkert. Du vill inte att börja leka med eld eller knivar, bokstavligen. Men en ögonbindel är något du enkelt kan lägga till när du har sex på ett säkert sätt. Om du inte är skicklig med knutar, är rep bondage inte en bra idé när du bara vill få kläm på saker.
Du behöver inte heller att rusa iväg till Pleasuredome och spendera en massa pengar på dyra lädergodsaker bara för att prova ut BDSM! Även om det finns många märken som gör utsökta redskap, kan det vara en besvikelse om du inser att du inte gillar piskslag från en käpp.Med hjälp av lite kreativitet kan du utforska delar av BDSM, och du kan bli förvånad några av de objekt som du kan använda för nybörjare BDSM som du redan äger:
-En spatel eller sked blir en spankingpaddel
-Halsdukar, band eller sömn masker blir ögonbindlar (men dessa objekt är inte bra för att binda upp någon med.Mer om det senare!)
-Klädnypor kan användas för att klämma bröstvårtor eller din klitoris
-Knähöga stövlar gör att du ser ut som en sexig dominatrix
-Du kan retas och tortera med ett vibrerande ägg
-Försök använda is för att stimulera din partners hud
Och så vidare. Men innan du samlar en hög med hushållsvaror för att ha pervers BDSM så låt oss tala om säkerhet. 

Nybörjar BDSM och säkerhet

Säkerhet är viktigt när det gäller BDSM. Du vill definitivt inte  engagera dig med någon som du inte litar på fysiskt och känslomässigt. Så det är nog en bra idé att hålla sig borta från att ta fram piskan med ett one night stand. Och du behöver inte ha någon som kan lämna dig i en komprometterande situation.
Även med en pålitlig partner, kommer du vill ta några försiktighetsåtgärder eftersom BDSM vara fysiskt och känslomässigt traumatiskt. Medan det är osannolikt att du kommer göra saker som kan leda till skador eller dödsfall när du bara doppa tån i BDSM poolen så vill du absolut vara försiktig. I själva verket är BDSM grupper så medvetna om dessa försiktighetsåtgärder att det finns inte en utan två akronymer om säkerhet:
SSC: Safe, sane consensual
RACK: Risk, aware, conecensual. kink
Som ni kan se så fokuserar båda dessa på samtycke, och vi rekommender dig att inte försöka dig på BDSM, oavsett hur tam, om du har druckit.
Ett vanligt verktyg som används i BDSM är säkra ord eller en fras som du kan uttala om du blir obekväm eller behöver sakta ner saker . Vanligtvis är det den undergivna som säger säkerhetsordet, men det är helt cool om du spelar dominant och du behöver saker för att stoppa eller bromsa. Det gröna / gul / röd-systemet fungerar bra. Precis som trafikljus, gör det att du checkar in. Ett svar på "grön" anger att du kan hålla igång. "Gul" innebär att bromsa eller minska intensiteten men utan att helt stoppa. Om du behöver avsluta din scen eller åtminstone en tillfällig paus, sedan säga "Röd".
Du kan välja din egna säkra ord, men de bör vara relativt korta och lätta att komma ihåg. Du vill inte behöva kämpa medan du blir piskad. Det är bäst att hålla sig borta från "Stop" eller "Nej", som man kan säga under rollspel när du faktiskt inte vill sluta.
För att säkerställa en positiv upplevelse så bör den som dominerar aktivt kontrollera med den undergivna och alltid, alltid, alltid respektera säkerhetsorden. I vissa fall, till exempel om någon använder munkavle och är oförmögen att tala kan en boll som kan släppas eller en klocka som kan ringa fungera i stället för ett säkert ord.
Det finns andra säkerhetsfrågor bortsett från säkra ord. Dessa inkluderar att inte använda band som är för hårt knutna eller kan hindra när du kämpar emot dem. Detta är anledningen till att det är en dålig ide att använda exv. silkeshalsdukar. De kan skära av cirkulationen. Satsa på ett bondage material som lätt kan skäras bort med en medicinsk sax vid nödläge. För nybörjare, bör en uppsättning av neopren manschetter som säkra med kardborreband vara tillräckligt, vilket leder oss till vår nästa punkt.
Börja långsammare än långsam - Säg att du vill prova spöstraff och en ögonbindel. Tillsätt en till scen i taget. Så kan du låta din partner prygla dig utan en ögonbindel om du känner dig bekväm med det. Sedan kan du lägga till en ögonbindel nästa gång. Det är också bättre att hålla sig till en fantasi i taget och inte växla upp scenariot. Även om det kanske inte verkar som om detta är ett allvarligt steg upp så kan det definitivt kan vara överväldigande att försöka alltför mycket på en gång, speciellt om du är undergiven och aldrig har provat denna inriktning innan!
Slutligen, se till att hålla sig borta från organ och sårbar kött när du testar spanking, piskning eller använder ett annat objekt för att tillfoga smärta. Rumpa och baksidan av låren är köttiga och ideala mål, vilket kan vara mycket roliga att smiska. Men baksidan ger dig tillgång till njurarna, som kan skadas. Med längre floggers och piskor, öva på en kudde först vilket hjälper dig bli mer träffsäker. Detta är avgörande eftersom dessa svansar kan linda runt och skada din partner på platser du inte hade för avsedda att stimulera!

 BDSM FÖR NYBÖRJARE-IDEER

Du kan delta i alla olika delar av BDSM - bondage och disciplin, dominans och underkastelse och sadism och masochism - och många av dem överlappar varandra, men du kan också välja och vraka vad som passar för dig. Till exempel så är aga relativt tamt och perfekt för nybörjare eftersom allt du behöver är en hand och en villig partner, och det är ett bra exempel på disciplin. Du kan använda det för att du har ett rollspel där din partner har varit stygg. Då blir det en del av ett dominans och undergiven rollspel. Eller så kan du helt enkelt få din partner att smiska dig eftersom det släpper alla rätta hormoner och känns bra.
Låt oss ta en titt på varje del av BDSM.

 

BONDAGE OCH DISIPLIN
Bondage är när ni binder upp varandra. Som vi nämnde, lätta manschetter är perfekt för nybörjare bondage. Många människor söker luddiga handbojor eftersom de verkar mer bekväma, men de är ofta inte lika bekväma som ett par neopren eller läder manschetter. Manschetterna blir extra mångsidiga när den används med en under-sängen-bondagesystem som gör att du kan förvandla ditt sovrum till en bondage fantasi!
Ögonbindlar räknas också som bondage, och du kan lägga till en gag för en partners mun och hindra honom/henne från att tala. Silikonboll gags är bra att börja med och du kommer att vilja börja med en som är mindre. Vanligtvis kommer gags märkas som "nybörjare" om de är mindre. Pleasuredome har många att välja på som är lätta att använda och det finns gag-bolls med hål om du är orolig för att inte kunna andas.
Disciplinen del av denna förkortning hänvisar till fysisk och mental disciplin. När det gäller BDSM för nybörjare, kan det innebära:
-Aga med en hand
-Piskning med en mångsvansad flogger - överväg päls, mocka eller silikon
-Piska med en piska
-Använda en paddel - de kommer med plysch sidor för att lindra smärta
-Förneka din partner tillgång till din kropp eller sin egen
-Förneka eller förlänga orgasm (edging är jättekul!)
-Lekfullt nypa eller bita din partner
Naturligtvis vet du och din partner bäst vad som skulle vara en lämplig disciplin. Och om han/hon gillar det så kommer det få effekt!

 

DOMINANS och UNDERKASTELSE
Medan de fysiska redskapen för bondage och disciplin (inklusive floggers och andra objekt som du kan läsa om i det här inlägget) är passar vissa så behöver du inte nödvändigtvis delta i B & D om du inte vill. Vad menar vi med det? Helt enkelt att du kan delta i dominans och underkastelse utan att nödvändigtvis försöka binda upp varandra eller tillfoga smärta till din partner. I själva verket kan mental återhållsamhet och maktspel vara ganska upphetsande.
Föreställ dig att din partner är den som har  makten, och du är inte bunden, men du kan behålla samma position under en längre tid enbart på grund av att det behagar dig. Har du viljan? Gör det att du dreglar genom att tänka på att vara hjälplös? Eller kanske ditt hjärta slår snabbare när du föreställer dig vara din älskares husdjur. Då kan D / u vara något för dig!

 

SADISM AND MASOCHISM

För många människor så oroar det att även BDSM för nybörjare kommer att vara alltför smärtsamt för dem. De förstår inte varför någon skulle vilja skada en annan person som de älskar. Om du undrar över detta, så har du kommit till rätt ställe! En person som gillar att ta emot smärta är känd som en masochist, men det finns en skillnad mellan "dåliga" och "bra" smärta. Det känns aldrig bra att slå i din tå, men det kan kännas bra att smiskad, riven med naglarna eller nypt. Och alla dessa saker kan göras med olika intensitet!
 
Å andra sidan kanske du är sadist, som tycker att se din partners "lidande" genom denna stimulans. Hon förnekar hans orgasm eller ser rykande het ut i hennes lingerie, men han kan inte röra. Det är verkligen sadistiskt, och inte en hand eller leksak har använts för att få kontakt! Det finns ett energiflöde mellan de två som gör BDSM för nybörjare spännande på ett sätt som du kanske inte har förstått innan!
 
Men i slutet av en scen, bör du räkna med en varm kopp choklad eller vatten för att återfukta, kramar och kanske en balsam för att lugna huden som plötsligt tycks värka, även om det inte gjorde ont när du var förlorad i passionen.
 
Om du fortfarande undrar hur du ska fortskrida så föreslår vi att tala om dina fantasier med din partner! Delar av BDSM spelar sannolikt en roll i en eller flera av dina fantasier, och utforska dem kan leda till några av de bästa sexstunder du någonsin haft!
 
Även om denna artikel har titeln "BDSM för nybörjare," så det är okej om du helt enkelt gillar saker mindre intensiv! Det finns inget rätt sätt att "göra" BDSM, och någon som är i mer inne på hardcore BDSM är inte bättre än dig. Det är därför som det verkligen finns en nyans av BDSM för alla, och att följa dessa tips för att underlätta och det bidrar till en positiv upplevelse för alla inblandade.
 

Pleasuredome har forskjellige sortimenter og du finner dem her: BDSM (klikk her)

 

Powered by Talex e-handelssystem