ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 YESforLOV - Unlimited Warming Lubricant 100ml

YESforLOV - Unlimited Warming Lubricant 100ml

Artikelnr: E26497
 
SEK:225kr
Antal:
Aktuella recensioner: 1

YESforLOV - Unlimited Warming Lubricant 100ml

Detta glidmedel är dermatologiskt testat, CE-märkt och snällt mot din hud.

Allförbrukande värme. Som en kokong runt en naken kropp. En brinnande längtan efter köttslig njutning. (Intima stunder vid eldsvåda...)

YESforLOV Warming Unisex Lubricant skapar en värmande kokong som stimulerar brännande passion och ökar upphetsningen under penetrationen. Resultatet är en verkligt oöverträffad, intensiv och oförglömlig upplevelse.
Detta vattenbaserade smörjmedel är utformat för att vara snällt mot huden och slemhinnorna. Med sin inte klibbiga men långvariga formel erbjuder den den ultimata diskretionen.

INTIMA STUNDER VID ELDEN
YESforLOV Warming Unisex Lubricant är lämplig för alla kärlekssituationer. Detta vattenbaserade smörjmedel ger extra njutning i sovrummet, förhöjande njutning och upphetsning.

BRINNANDE LUST
YESforLOV Warming Unisex Lubricant innehåller vanillyl butyleter. Denna ingrediens ger en naturlig, upphetsande och behaglig värmande känsla under de intima stunderna. Detta smörjmedel ger extra nöje och en intensiv, oförglömlig upplevelse för verkligt passionerade partners, i alla positioner, med eller utan kondomer eller sexleksaker.
YesforLOV Warming Unisex Lubricant är ett vattenbaserat, icke-klibbigt smörjmedel med hyaluronsyra för en långvarig effekt. När den applicerats ger dess silikonfria formel diskret, subtil men ändå otyglad njutning under både vaginal och anal penetration - så ge fria tyglar till din kreativitet.

SNÄLL MOT DIN HUD
YESforLOV Warming Unisex Lubricant är luktfri, snäll mot huden och slemhinnorna (ISO 10993-5 och ISO 10993-10 standarder) och lämplig för alla sexualiteter. Den är kompatibel med både sexleksaker och kondomer (NF S97-034 standard).

YESforLOV Warming Unisex Lubricant är ett vattenbaserat smörjmedel som testats enligt gynekologiska standarder. Dess pH-neutrala, hypoallergena formel är utformad för att minimera reaktioner.

100 ml

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner