ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 YESforLOV - Allover Delicious Massage Gel Peach Apricot

YESforLOV - Allover Delicious Massage Gel Peach Apricot

Artikelnr: E26682
 
SEK:322kr
Antal:

YESforLOV - Allover Delicious Massage Gel Peach Apricot

Den magiska hemligheten med denna läckra persika och aprikos-smaksatt massage gel är att det också är en intim smörjmedel. Inbjudningarna är där ute, spel öppna och tabun avsatta. Bara begär talar.

Massagen är en förevändning, smaken ett incitament att härja varandra, den smörjande effekten en inbjudan att våga allt ... (Frukost ingår).

PRODUKTFÖRDELAR
En 3-i-1 gel för kroppen och intima smekningar
Den första hemligheten med din YESforLOV ALLOVER DELICIOUS MASSAGE GEL är att den kan appliceras över hela kroppen, inklusive dina intima områden. Dessutom, om någon tror att det bara är en skönhetsprodukt, lämnar det också huden gudomligt mjuk och silkeslen.

Den andra hemligheten med din YESforLOV ALLOVER DELICIOUS MASSAGE GEL är dess läckra persika och aprikos smak, söt och härlig, inbjudande dig att bli kysst överallt.

Den sista hemligheten med din YESforLOV ALLOVER DELICIOUS MASSAGE GEL är att det blir din intensiva smörjning intim gel, som kan användas med latex och sexleksaker.

En utsökt doft som smeker huden
Och om du smakar det? YESforLOV ALLOVER DELICIOUS MASSAGE GEL har en läcker persika och aprikos smak, söt och härlig, som inbjuder dig att härja varandra.

Överlägsen presentation
En chic flaska. Akta dig för den som öppnar den, eftersom den innehåller en mycket stygg ande vars enda önskan är att ge dina mest djupt dolda önskningar. I den helt nya, erotiska, sensuella och lyxiga YESforLOV kosmetika samling, allover delicious massage gel är ett absolut måste för alla dem som bara har kärlek och lust på sina sinnen.

50 ml

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner