Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 Hot Woman Power Caps 60 Pcs
 

Hot Woman Power Caps 60 Pcs

Artikelnr: 3100002995
 
SEK:269:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Hot Woman Power Caps 60 Pcs


Näringstillskott i kapslar som kan öka din sexuella prestation och lust. Den viktigaste aktiva ingrediensen i kvinnans makt härstammar från essensen av Spirulina alg som kan stimulera ditt kärleksliv positivt. Speciellt designad för en kvinnas behov och ökar den kvinnliga libido. Utöver detta, denna produktinnehåll och ingredienser som kan ge glädje till din hälsa i allmänhet
 
Mer om spirulina alger
Spirulina är en mikroalger som odlas på jorden i miljarder år. Dess näringsvärde är mycket hög och spirulina Alga består av bland annat 60-70% protein och är rik på olika mineraler som järn, kalcium, magnesium, mangan, kalium och zink. Förutom detta, det har också ett högt innehåll av B-vitaminer, betakaroten, vitamin C och E-vitamin.

Recommeded dosering: ta två till tre kapslar dagligen helst med en måltid.

Ingredienser: Spirulina koncentrat (57,5%), casing: gelatin; fyllnads komponent: Micro kristallint cellulosa, medellång kedja triglycerider från vegetabilisk olja.


Kosttillskott.  Rekommenderad dos bör ej överskridas.  Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.  Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.  Förvaras oåtkomligt för små barn.

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel