Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

Meny
Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.
 O-Wand - Noir
 O-Wand - Noir  O-Wand - Noir
 O-Wand - Noir  O-Wand - Noir

O-Wand - Noir

Artikelnr: E28060
 
SEK:2218:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

O-WAND är den mest kraftfulla, säkra och eleganta personliga massagern på marknaden idag.

Uppladdningsbar och sladdlös, har fyra energiinställningar och sju mönster inställningar så att du kan ändra vibrationerna för att passa ditt humör, men till skillnad från andra enheterså kommer den också med en säkerhetsknapp, vilket innebär att chansen att det råkar gå i igång resväskan är ett minne blott. Den patenterade O-WAND har utformats av en av Storbritanniens ledande sexleksakstillverkare – Mr och Mrs Toy.

Företaget tar säkerheten på stort allvar och utformningen av O-Wand är inget undantag. Med sin sammet-mjuka beröring och glatt svart och guld design har den handhållna vibrator gjorts kärleksfullt med högsta kvalitet 'kroppssäker' silikon och kommer med full CE-certifiering. Här finns också ytterligare säkerhetsfunktioner såsom en automatisk 'power off' - så användare aldrig riskerar att deras favoritenhet överhettas. Snygg, säker, vattentät och uppladdningsbar, O-WAND har återuppfunnit den personliga massager. Så, om du vill unna dig själv, eller en speciell person i ditt liv, se längre än O-WAND – den bästa presenten för kvinnan som har allt... men fortfarande inte är nöjd.

O-WAND återfinner och uppfinner den personliga massagern och skapar en riktig buzz över hela världen. Den handhållna O-WAND är tillverkad av högsta kvalitet 'kroppssäker' silikon, och är säker, snygg och sammet-mjuka att beröra.

Det är också uppladdningsbara, vattentät och levereras med gratis internationella kontakter så du kan njuta av lite 'mig tid' medan du kopplar av i badet eller duschen - var som helst i världen! Den elektriska vibratorn kommer med ett bifogat tillbehör som standard som erbjuder ytterligare textur. Tre övriga tillbehör finns också att köpa - inklusive en speciellt utformad för män.

-Kraftfull: Kraftfull O-WAND har elva inställningar (fyra och sju mönster) så att du att förändra de mullrande vibrationerna som passar ditt humör. Och även på den högsta inställningen, det ger över en timmes intensiv njutning.

-Vattentät: O-WAND är helt vattentät så du kan njuta av lite 'mig tid' medan du kopplar av i ett ångande bad eller dusch. Det innebär också att rengöring av enheten är säkert och enkelt.

-Sladdlös: O-WAND är sladdlös och uppladdningsbar. Laddaren kommer också med gratis internationella kontakter

Vi rekommenderar:
Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel