ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Vibr. Double Delight Strap-On
 Vibr. Double Delight Strap-On  

Vibr. Double Delight Strap-On

Artikelnr: 22169
 
SEK:822kr
Antal:
Vibr. Double Delight Strap-On

När din fetisch-play kräver bästa möjliga material, bara Fetish Fantasy Elite linje kommer att göra! Tillverkad av 100% medicinsk kvalitet Elite Silikon, denna ultra-premium samling är kroppssäker, allergivänliga, och skulpterade för att excitera. Elite Silikon värmer snabbt till kroppstemperatur och överensstämmer med kroppens konturer, vilket ger användarna den mest realistiska stimulering någonsin föreställt sig. Det är ftalat-fri, latex-fri, nonporous och det säkraste kön leksaksmaterial på marknaden idag!

Dubbla ditt nöje och dubbla det roliga med denna otroliga dual-end strap-on. Ena änden av silikondildo stimulerar bäraren medan den andra änden behagar din partner. Båda silikonskaften är skickligt böjda för att träffa alla de rätta ställena. Välj en hastighet som är rätt för er båda och låt de kraftfulla vibrationerna vispa bort er två. Sju spännande pulserande mönster retas och behaga dina sinnen, medan den bekväma silikonsele vistelse är på plats när åtgärden värms upp.

Varje rem på silikonselen anpassar sig enkelt för att passa de flesta storlekar. För att justera, bara skjut remmarna tills linningen är ombonad och lårbanden känns tätt, anslut sedan plast Smart Clips i ryggen genom att koppla ihop dem. Remmarna kommer inte att röra sig och kommer inte att lossna under stundens hetta.

Saneringen är en kick efter det roliga med Pipedream Toy Cleaner och varmt vatten. Använd massor av fuktig kroppslotion för ett extra vått, extra vilt möte.                   

Total längd: 26 cm - 10,4 tum
Diameter: 4 cm - 1,5 tum
Insatsbar längd: 12 cm - 4,68 tum
Vattentät: Ja
Bodysafe: Ja
Material: Silikon
Nödvändiga batterier: AAA
Batterimängd: 2
Batterier ingår: Nej

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner