Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 We-Vibe Anniversary Collection
 We-Vibe Anniversary Collection  We-Vibe Anniversary Collection
 We-Vibe Anniversary Collection  We-Vibe Anniversary Collection

We-Vibe Anniversary Collection

Artikelnr: 10017
 
SEK:2295:- SEK:1599:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

We-Vibe Anniversary Collection

Det är den mest kraftfulla par och samlagsvibrator som någonsin skapats

We-Vibes mål är att föra par närmare varandra. För att fira sitt 10-års jubileum, har vi-Vibe producerat detta exklusiva kit som innehåller  "Sync-den mest populära par vibrator " och  "Tango-den mest kraftfulla Minivibratorn ". De båda kommer i en glittrande lila färg som endast finns i en begränsad upplaga. Kitet levereras även med en fjärrkontroll och ett fodral för enkel laddning och praktisk förvaring.

Både Tango och synk är 100% vattentät vilket gör att lek i dusch och badkar möjligt.

Tango är en kraftfull massageapparat i en elegant läppstiftsform. Ena sidan av toppen har en sned spets för att ge dig en exakt stimulering av klitoris. Den andra sidan av toppen är trubbig för att stimulera ett större område för starkare orgasmer. Vilken sida av toppen du än väljer kommer tangon att ge dig djupa och kraftfulla vibrationer där du önskar. Med den nedersta knappen kan du välja mellan åtta spännande vibrationslägen och uppleva allt från varierande intensitet till olika mönster.

Sync är uppföljaren till den populära We-Vibe 4 plus. Sync är mer flexibelt och anpassningsbar till din kropp för bästa bekväma sätt stimulera din klitoris och G-spot. Under sex kommer ni båda att känna de kraftiga vibrationerna som tar ert nöje ett steg längre.

Sync har 10 olika förinstallerade vibrationsmönster som enkelt kan växlas med den trådlösa fjärrkontrollen eller mobilen (IOS eller Android). Via appen vi-Connect kan den styras från var som helst, oavsett om du befinner dig i samma rum eller på olika sidor av Globen. Dessutom låter appen dig chatta och ta med dig video-och röstsamtal med din partner för spännande spel tillsammans oavsett avstånd. Med appen kan du skapa dina egna unika vibrationsmönster i realtid, perfekt anpassade till din maximala njutning! Med synk kan du också uppleva vibrationer till rytmen i din favoritmusik.

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel