Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 ViaPower Potensmedel 10 kaps

ViaPower Potensmedel 10 kaps

Artikelnr: viapower10
 
SEK:610:-
Antal:

ViaPower Potensmedel 10 kaps

Längre och starkare underhåll av erektion och flera gånger i rad fantastiskt sex? Viapower gör detta möjligt. På ett helt naturligt sätt stimuleras din sexuella upphetsning. Du upplever en stärkt och mer långvarig erektion. Din styrka har ökat. Du känner dig trygg. Allt detta tack vare Viapower. Inte för inte är Viapower en mycket eftertraktad produkt. Om du tar Viapower en halvtimme före samlag kan du njuta av fyra till åtta timmar!

Viapower har funnits länge. Varumärket har i flera år en fast grupp av användare som i våra ögon går för den gyllene medelväg. Det är inte den mest kraftfulla varianten men också absolut inte minst. För alla som vill experimentera med erektionspiller är Viapower en idealisk lösning.

Viapower är ett kosttillskott som syftar till att få dig att fungera som en man igen som tidigare. Kombinationen av naturliga ingredienser med olika, ömsesidigt förstärkande effekt, visar sig vara ett utmärkt sätt att stimulera de olika aspekterna av mannens prestation och njutning.

Rekommenderad användning: Ta ca 30 minuter före sexuell aktivitet 1 kapsel med tillräckligt med vatten. Ta inte mer än 2 kapslar per dag. Kosttillskott är inte ett substitut för en varierad kost.

Förvaringsråd: Förvaras i rumstemperatur och håll dig torr. Förvaras utom räckhåll för barn.

Varning: Överskrid inte rekommenderad daglig mängd. Ska inte användas vid hjärt-kärlsjukdom eller med förhöjt blodtryck. Ej avsedd för personer under 18 år.

Ingredienser:
Fyllmedel mcc
Aminosyra
anti-caking agent (magnesium stearate)
färgämne (Brilliant Blue FCF/Food Blue 2, titandioxid)
Maca torrt extrakt 50mg
Guarana extrakt 50mg
Kola Mutter Extrakt 50mg
L-Taurin 50mg
Ginkgo Biloba Extrakt 20mg
L-arginin 10mg

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.   Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.   Förvaras oåtkomligt för små barn.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel