ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 ViaHer Pro  15kaps

ViaHer Pro 15kaps

Artikelnr: viaher
 
SEK:348kr
Antal:

Fast besluten att ge dig en botanisk metod för att komplettera kroppens sensuella krav, och låter dig känna dig återupplivad, ViaHer tog sin otroliga ursprungliga konceptet-och gjorde det ännu bättre! Nu i Pro form, behöver du bara ta dessa en halvtimme före intimitet, för ultimat bekvämlighet.


Massor av kvinnor upplever en nedgång i deras känsla av ett sensuellt själv som tiden går, med utmattning, föräldraskap och en hektisk karriär alltför ofta komma i vägen! Men den goda nyheten är, det finns en ökad efterfrågan att göra något åt det-och ViaHer har svarat. Efter att ha gjort häpnadsväckande framsteg med sin ursprungliga formel, har de gått en längre. ViaHer Pro kapslar är idealiska, bekvämt skapas för att tas direkt innan du deltar i intimitet, så att du kan känna alla lysande fördelar!


• Unikt skapad för den kvinnliga formen
• Blandning av växter, vitaminer & aminosyror
• Med Ginkgo biloba, ingefära och humle
• Vitamin B2 för trötthet och utmattning
• Zink för skydd mot oxidativ stress
• En kapsel halv timme före intimitet


En kraftfull blandning av växter finns inom ViaHer kapslar, var och en som valts med ett starkt fokus på sammansättningen av den kvinnliga kroppen. Snarare än den besvärliga nödvändigheten av ett dagligt komplement, detta syftar till att ge dig vad du letar efter i en enda, Hot-Shot dos, precis när du behöver det. ViaHer Pro är redo och väntar på att ta sin plats i ditt sängbord!

Fullständiga ingredienser
Aktiv-passionsfrukt, Ginkgo biloba extrakt (24% Ginkgo Flavone glykosider), broccoli grodd extrakt (0,5% Sulphoraphane), L-arginin, lakrits rot extrakt (250mg hela anläggningen motsvarande), ingefära, humle 5:1, zink (som zink glycinat), vitamin A (som Retinol acetat), vitamin B2 (som riboflavin).


Med ViaHer Pro
Detta kosttillskott är avsett att bli en njutning-öka, njutbar och mycket tillfredsställande komplement till ditt passionerade liv. Ta en kapsel 30-40 minuter innan sensuell intimitet. Var noga med att dubbelkolla ingredienserna innan du tar för personliga allergener.

Kosttillskott.  Rekommenderad dos bör ej överskridas.  Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.  Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.  Förvaras oåtkomligt för små barn.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner