ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Universal Silicone Pump Sleeve
 Universal Silicone Pump Sleeve  

Universal Silicone Pump Sleeve

Artikelnr: 12671
 
SEK:139kr
Antal:

Förstärk din pumpsession till maximal komfort med den universella silikonpumpen. Denna skyddande och behagliga hylsa gör ditt pumptryck mer behagligt än någonsin samtidigt som du bibehåller den lufttäta tätningen du behöver för att få ut så mycket som möjligt av dina sessioner. Penispumpar använder en lufttät tätning och handpump för att skapa sug runt din penis.

Detta resulterar i ökat tryck och blodflöde till din penis. På kort sikt innebär detta stenhårda erektioner som ökar ditt självförtroende och driver dina partners vilda. På lång sikt uppmuntrar pumpar tillväxt i både längd och bredd för att förvandla dina sovrumsupplevelser. Med vår munkhylsa behöver du inte längre utstå obehagligt sug för att hjälpa din penis att nå sin fulla potential.

Denna supermjuka hylsa passar pumpcylindrar upp till tre tum eller åtta centimeter i diameter, så sträck den över din favoritenhets cylinder för komfort och nöje som aldrig förr. Denna rena silikonhylsa håller din manlighet bekväm och skyddad medan du pumpar för en mer avkopplande och trevlig upplevelse. Det är kroppssäkert och oparfymerat för total sinnesfrid. Premium silikon parar sig med en otroligt hållbar 2,25-tums gånger 2,5-tums storlek för att skapa en pumphylsa som sträcker sig för att passa dina behov.

Total längd 5,75 cm
Diameter 6,25 cm

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner