ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Ultimate Milker
 Ultimate Milker  Ultimate Milker
 Ultimate Milker  Ultimate Milker

Ultimate Milker

Artikelnr: 22370
 
SEK:1125kr
Antal:
Ultimate Milker

Vi presenterar den första i sitt slag mjölkar onaniteknik utformad för att helt omge din axel med pressning, gyratory stimulering för den ultimata självbehagupplevelsen! Ett genomskinligt fönster kan du visa åtgärden som varje tum av din kuk är mjölkas om och om igen med 10 roterande, roterande funktioner, plus 5 aktiva hastighetsnivåer, alla drivs av en bekväm laddningsbar motor. Den interna flerräfflade TPE-hylsan är fodrad med otroligt tillfredsställande texturer för att förbättra rotationsnöje och har en sluten för att ytterligare intensifiera naturlig sug. För att njuta av helt automatiserad roterande onani, tryck bara på knappen för att initiera aktiv mjölkningskraft. Sexiga, andfådda stön kan också aktiveras för intensifierad erotisk spänning! Utforska dina alternativ!

Det robusta ytterhöljet med en justerbar, låsbar sugkopp kan ställas in på önskad handsfree-position, eller ta bort den inre TPE-hylsan för handhållen njutning. Roterande Milker Onani Technology - Avancerad teknik möjliggör ultimata spiral, mjölkning stimulering. Anpassa din kraft - Utforska 10 roterande funktioner plus 5 aktiva hastighetsnivåer. Kraftfull motor - Den ultrastarka motorn ger kraftfulla, tilltalande varv. Sexy Moans - Öka din onani upplevelse med breathy stön av njutning via gratis ingår öronsnäckor. Låsförvaringslock - Håller TPE-hylsan ordentligt skyddad för optimal förvaring. Removeable Soft & Stretchy Sleeve - Den supersvala och mjuka ärmen har en smidig vagina och är fodrad med rader och rader av stimulerande njutningsmutter. Behagligt värmer till din kroppstemperatur och är avtagbar för solo kul och enkel rengöring.

Transparent Window - Det tydliga, hållbara fönstret gör att du kan se dig själv njuta av den bästa onaniupplevelsen varje gång! USB Uppladdningsbar - Klar när du är! Enkelt och bekvämt uppladdningsbart med medföljande laddningssladd, som erbjuder timmar av njutning. Removeable & Adjustable Locking Suction Cup - Intensivt kraftfull sugkopp gör att den är fastsänd på nästan varje plan yta med en innovativ vridningslåsdesign för en extra styrkasanslutning. Erektil dysfunktion Stöd - Regelbunden onani stärker bäckenbottenmusklerna, hjälper till att förhindra erektil dysfunktion (ED) hos män. Kantning, bruket att avsiktligt fördröja orgasm, kan bygga sexuell uthållighet och kan hjälpa till med ED genom att uppmuntra friska blodflödet till penis.

Skötselråd: Uppladdningsbara via den medföljande USB-sladden. Hylsan är avtagbar för enkel rengöring. Sanering är en kick efter det roliga med Refresh Toy Cleaner och varmt vatten. Doppa inte PDX Elite Ultimate Milker i vatten. Om så önskas, använd en vattenbaserad lotion som Moist med denna produkt. Snabbstartsguide: ON/OFF - Tryck på strömbrytaren i 3 sekunder för att starta strömmen. Tryck på och håll ned strömbrytaren i 3 sekunder för att stänga av. Milker Onani - För att kontrollera mjölkning onani, tryck på strömbrytaren igen för att cykla genom 10 funktioner av gyratory stimulering. Öka/minska hastigheten - Tryck på +/- knapparna för att växla mellan 5 intensitetsnivåer. Aktivera ljud - Tryck på högtalarknappen för att starta sexiga stön när jack-pin hörlurar är anslutna till Ultimate Milker bas. (Hörlurar ingår.)                   

Total längd: 10,5 x 3,25 tum - 26,9 x 8,4 cm
Diameter: Ø 2,75 tum - 7,1 cm
Vibrationslägen: 10
Hastighetslägen: 5
Material: ABS Plast, termoplastiskt gummi (TPR)
Nödvändiga batterier: USB Uppladdningsbara
Sugkopp: Ja

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner