Web Statistics

Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 VOU - Ucino Purple
 VOU - Ucino Purple  VOU - Ucino Purple
 VOU - Ucino Purple  VOU - Ucino Purple

VOU - Ucino Purple

Artikelnr: E28147
 
SEK:1226:- SEK:848:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Tack vare den starkt krökt axeln i Ucino modellen, kommer du snart känna hur din G-punkt stimuleras fullt. 

Ucino Rabbit vibratorn av VOU kan vara din nya lilla vän! Denna leksak kan enkelt och varsamt placeras inne i slidan, tack vare dess behändiga format, sin ergonomiska design och sina mjuka, hudvänligt material. För att få festen så håll den lilla stimuleringsarmen mot klitoris. Klitoris kan även masseras först med den tjocka änden av leksaken innan du börjar sätta in leksaken. En portion av vattenbaserat glidmedel gör det enkelt att infoga objektet.

Ucino modellen har 2 motorer som styrs oberoende av varandra. Genom att trycka på en knapp, kan du välja mellan 7 olika vibrationersprogram. Du kommer snart att uppleva några intensiva orgasmer. Genom att trycka på knappen på/av, kan vibrationerna intensifieras långsamt. För stimulering av G-punkten har Ucino modellen en stimulerande, böjd axel, som sätts uppåt och försiktigt pressas mot den övre vaginala väggen. 

Tack vare den starkt krökt axeln i Ucino modellen, kommer du snart känna hur din G-punkt stimuleras fullt. Detta är på grund av den särskilda formen på Ucino skaft. De flesta andra vibratorer har däremot bara en lätt böjd axel. Dessutom är den stimulerande armen utformad på ett sådant sätt så att den lilla axeln inte förlorar kontakt med klitoris. Denna förlust av kontakt är ett problem som många kvinnor klagar ofta med andra Rabbit vibratorer.

Leksaken ska endast användas med vattenbaserade glidmedel, eftersom silikonbaserat smörjmedel skulle skada materialet. Där och när det behövs, kan du rengöra leksaken med en bit tvål och vatten. För att rengöra leksaken, kan du också använda en leksaksrengöringsprodukt. Laddningskabeln ingår i leveransen. Den måste vara inkopplad i USB-porten på en PC eller en sockeladapter. Anslut bara de metalliska kontaktpunkterna till de magnetiska ytorna längst ned i leksaken. LED-lampan blinkar = batterierna laddas. LED-lampan är på men inte blinkar upprepade gånger = batteriet är fulladdat. 

 

Material: medicinskt silikon, ABS plast

100% vattentät

Mått: 19,1 cm

Ø: ca 3,6 cm

Gångtid (max. hastighet): 40 min.

Laddningstid: 150 min.

7 vibrationsprogram per motor

2 självständigt drivna motorer

För vagina och klitoris stimulering

Med en böjd G-punktstopp för garanterat nöje

 

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel