ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Tweezer Intimate Clamps
 Tweezer Intimate Clamps  Tweezer Intimate Clamps

Tweezer Intimate Clamps

Artikelnr: 12936
 
SEK:269kr
Antal:
Tweezer Intimate Clamps

Upplev intensifierad orgasmisk njutning med multi-use Nipple Play Tweezer Intimate Clamps. Den exotiska fetisch tillbehör är idealisk för upphetsning, stimulering, och njutning / smärta förnimmelser, och lämplig för första gången och erfarna användare. Välj din super känsliga nöjesplatser och fäst klämmorna för obegränsad orgasmic kul.

Klämmorna består av 3 fullt justerbara miniklämmor, tillverkade av icke-matt nickelfritt järn, och en robust högkvalitativ karosskedja. Klämmorna är utrustade med mjuka, bekväma ftalaterfria PVC-kuddar för en njutbar passform, och har en unik cinch design med justerbar spänningsring. Varje klämma mäter 2,75"/7 cm och är utformad för direkt klämbar stimulering på bröstvårtorna, och på andra känsliga delar av kroppen. Använd för att reta bröstvårtorna och könsorganen, genom att fästa de justerbara greppen. Skjut helt enkelt justeringsringen ner längs klämmans längd för att dra åt som önskat.

För att maximera den erotiska upplevelsen använd en härdande upphetsningsgel på bröstvårtorna. Applicera en liten mängd och låt bröstvårtorna härda innan klämmorna fästs. Den intima Tweezer stil klämmor är perfekta för hans och hennes njutning, och bra för fetisch spela. Före och efter användning, rengör alltid klämmorna med en leksaksrengöringsmedelsspray.

Total längd 7 cm - 2,75 tum
Vattentät: Nej
Bodysafe: Ja
Material: ABS Plast

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner