Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Travel Trio Pump Masturbator Set
 Travel Trio Pump Masturbator Set  Travel Trio Pump Masturbator Set

Travel Trio Pump Masturbator Set

Artikelnr: 21201
 
SEK:749:-
Antal:

Travel Trio Pump Masturbator Set

Njut av varje bekvämlighet i hemmet när du är på väg med den fantastiska Travel Trio pumpen set. Denna bärbara samling av pump toppers kommer att förvandla denna vanliga penis pump till en kombination Masturbator och förstora enhet. Den Deluxe 9-Piece kit kommer i en bekväm rese box med handtag och innehåller en nybörjare Power pump, 3 Fanta-kött pump topper njutning ärmar, en vattentät vibrerande kula, en stretchig Cockring, och gratisprover av våra fuktiga Body Lotion, pump Worx leksak renare, och förtjockning grädde.

Den Fanta-Flesh sleves enkelt glida över pumpen öppning och innehålla en hållare för vibrerande kula. Den sofy, smidig Fanta-Flesh sveper runt varje tum av din Pleasure Rod, för en tight passform som känns bättre än den äkta varan. Med varje klämma av medicinsk stil pump bollen, din kuk kommer att växa större, tjockare, och svälla med makt. Den klara vakuumröret kan du titta på din kuk växa, och Quick-Release ventilen lindrar trycket med ett tryck på knappen.

För att förlänga utlösning, Skjut den medföljande förbättring ringen över axeln tills det är trevligt och ombonat. Den snäva klämma kommer att förlänga Cumming, bidra till att upprätthålla din erektion, och förlänga det roliga.

När du är klar, helt enkelt lossa cylindern från vakuumslangen, ta av pump topper, och återställa den till like-ny kvalitet med pump Worx leksak renare och varmt vatten.

Funktioner och funktioner: batterier ingår, lotion ingår, Leksak renare ingår, realistisk (Fanta Flesh), ftalater gratis, suger och pumpar, vibrerar

Längd: 8,75-(22 cm)

Bredd: 2,25-(5,9 cm)

Höjd: 2,25-(5,9 cm)

Inre diamater: 1,75 i.-(4,5 cm)

Införbar längd: 8,25 tum-(21 cm)

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel