Gratis Lieferung  Bester Kundenservice Einfach und sicher Kaufschutz Diskreter Service  

 Total Curve Paket

Total Curve Paket

Artikel: totcurve-1
 
SEK:838:- SEK:766:-
Anzahl:

Einzelne Pakete

Kostenloser Versand

100% sichere Zahlungen

Jetzt kaufen - in 14 Tagen bezahlen

Zertifizierter E-Commerce

Schneller Kundenservice

Verbraucherschutz

Immer guter preis

 

   

Total Curve Combo (Breast Cream & Capsules)

Total Curve paketet är en kombination av piller och kräm som hjälper till att förbättra bröstet och öka den totala bröst volym. Den består av naturliga, säkra fytoöstrogener som också kan förbättra storleken på dina bröst genom närvaro och pågående skifte av hormoner som östrogen. Det är en process i två steg som inkluderar interna och externa komponenter.

Den externa komponenten består av piller som innehåller multi-vitaminer och antioxidanter som bidrar till att öka formen och storleken på brösten. De interna komponenterna består av en kräm som måste appliceras på brösten varje dag; processen med cell plym åtgärder möjliggör effektiva resultat för dina bröst. Kombinationen av piller och grädde kan ge fantastiska resultat; Det bästa är att det är helt naturligt; Därför balanserar det hormoner i kroppen.

Total Curve Ingredienser

Renat vatten, propylenglykol, karbomer, trietanolamin, vegetabiliskt glycerin, Aloe Vera extrakt, hydroxietylcellulosa, mjölon extrakt, algextrakt, mango smör, metylparaben, askorbinsyra (vitamin C), STR multi-peptid komplex, citronsyra, Koffein, Volufiline ®, naturliga och konstgjorda smaker och KonserveringsMedel.

Så här använder du:

Två gånger dagligen, applicera ett tunt lager på varje bröst i sin helhet, inklusive undersidan, massera varsamt i en cirkulär rörelse tills krämen är helt absorberad.

___________________________

Total Curve Piller

De aktiva ingredienser som används i den totala kurvan formeln har varje valts ut för deras gynnsamma egenskaper, särskilt för kvinnor. Med hjälp av välkända växter som har använts av kvinnor i århundraden, moderniserar denna formel dem och mäter dem i sina exakta belopp för att göra detta innovativa komplement.

Ingredienser (portionsstorlek 2 landskamper):

Bovete (250mg), fänkål utsäde (150mg), Damian Leaf (100mg), humle blommor (100mg), maskros (100mg), soja isoflavoner (50mg)

Övrigainnehållsämnen: gelatin, magnesiumstearat och kiseldioxid

Hur du använder:

Ta bara 2 tabletter om dagen, helst med huvudmåltider. Som innan du tar några nya tillägg, rekommenderar vi att kontrollera hela listan med ingredienser för alla personliga allergier och att inte överstiga 4 tabletter i en 24 timmars period.

Rekommenderad dos bör ej överskridas.  Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.  Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.  Förvaras oåtkomligt för små barn.

Stecker
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Informationen
Social Media
Zahlungsoptionen
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel