ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Total Curve Gel

Total Curve Gel

Artikelnr: tgelcurvegel
 
SEK:399kr
Antal:

Total Curve Gel

Total Curve gel erbjuder dig en aktuell, trevlig inställning till osäkerhet som många kvinnor kan möta varje dag. Formulerat med en speciell blandning av innovativa, forskningsdrivna föreningar, och naturliga, botaniska ingredienser, det är utformat för att förbättra dina bröst utseende utan invasiva ingrepp. Nu kan du ta ett steg framåt på en daglig basis, gradvis återställa ditt självförtroende med denna djupt närande gel.


• Strävar efter att fyllig, fast, tona och lyfta
• Med kliniskt studerad Volufiline ®
• Berikad med Aloe Vera, mango och alger • lugnande, återfuktande och fräsch känsla
• Absorberas snabbt två gånger dagligen
• Idealiskt kombinerat med Total Curve kapslar


Så många kvinnor är ute efter att fyllig, fast, lyft och tonen-nu du, tillsammans med så många andra, kan dra nytta av en produkt som skapats speciellt för att uppfylla dessa önskningar. Detta syftar specifikt till att enkelt och diskret passa in i din rutin, med en mild, naturlig strategi. Med total kurva, kan du ta saken bokstavligen i dina egna händer, så att du kan kliva framåt i en mer självsäker framtid.

Total Curve gel ingrendienser:

Renat vatten, propylenglykol, karbomer, trietanolamin, vegetabiliskt glycerin, Aloe Vera extrakt, hydroxietylcellulosa, mjölon extrakt, algextrakt, mango smör, metylparaben, askorbinsyra (vitamin C), STR multi-peptid komplex, citronsyra, Koffein, Volufiline ®, naturliga och konstgjorda smaker och Konserveringsmedel.


Så här använder du:
Två gånger dagligen, applicera ett tunt lager på varje bröst i sin helhet, inklusive undersidan, massera varsamt i en cirkulär rörelse tills gelen är helt absorberad.

Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.  Förvaras oåtkomligt för små barn.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner