ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Ass Thruster Vibrating
 Ass Thruster Vibrating  Ass Thruster Vibrating
 Ass Thruster Vibrating  

Ass Thruster Vibrating

Artikelnr: 22297
 
SEK:1129kr
Antal:
Vibrating Ass Thruster

Den vibrerande Ass Thruster är den mest avancerade sladdlösa analstötning vibe vi någonsin har designat! Vid första anblicken kan du missta den diskreta cylindern för en vanlig Bluetooth-högtalare, men när du skruva av locket och fäst uppvärmningen vibrator och sugkopp bas, kommer du att vara redo för en vild åktur! Med sju otroliga vibrationsmönster och sju spännande stötande lägen att välja mellan är njutningsmöjligheterna oändliga!

Den vibrerande Ass Thruster har en kraftfull vibrerande kula vid den avsmalnande spetsen, en stark dragkraftkolv som drivs av en laddningsbar motor och en intern värmekärna som värmer axeln upp till 40 °C (104 °F) med en knapptryckning. Med separata kontroller för vibrationer, stötande och uppvärmning, du är i total kontroll över det roliga! De avtagbara suglåssstängarna i botten av propellern, så att du kan använda enheten handsfree medan den fastnar säkert på nästan vilken plan yta som helst. Suglåsbasen har en justerbar lutningsskruv som hjälper dig att få den perfekta vinkeln varje gång! Skruva loss basen och den kompakta propellern passar ergonomiskt i dina händer för up-close, intim kul utan några röriga sladdar för att komma i vägen! Med vibrating Ass Thruster behöver du aldrig oroa dig för att byta batterier igen! Anslut bara USB-sladden i botten av propellern och det kommer att köras i 2 timmar på en 1,5 timmars laddning.

Sanering är en kick efter det roliga med Refresh® Toy Cleaner och varmt vatten. Använd massor av fuktig® Body Lotion för ett extra vått, extra vilt möte. Trådlös fjärrkontroll - för handsfree-kontroll Kraftfull kula - med vibrationer med flera hastigheter Intern värmefunktion - värmer axeln upp till en bekväm 40 °C (104 °F) Twist-Lock Connector - håller axeln säkert på plats Dragkraft Action - kraftfull kolv och motor Belyst kontrollpanel - för tydlig och enkel funktion navigering Snap-On Cap - för kompakt förvaring när den inte används Sugkopp - fastnar på de flesta plana ytor Insertable Längd : 15,2 cm Bredd: 3,6 cm Total längd: 30,5 cm Total bredd: 6,4 cm total längd: 33,8 cm total längd: 6,4 cm total längd (Dragkraft Extended): 33,8 cm

När du vill ta ditt analspel till nästa nivå är Anal Fantasy Elite Collection det främsta valet för high-end anal upphetsning och prostata spel. Tillverkad av vår högkvalitativa Elite Silicone, elite collection är gjord för att spela hårt. Med hjälp av det senaste inom USB-uppladdningsbar teknik är Elite Collection-kontakterna och sonderna ergonomiskt utformade för maximal komfort och garanterad tillfredsställelse. Perfekt för alla kön, denna unisex-kollektion levereras packad med häpnadsväckande funktioner som erbjuder otroliga spänning och explosiva resultat!

Total längd: 30,5 cm - 12 tum
Insatsbar längd: 15,2 cm - 6 tum
Vibrerande: Ja
Vibrationslägen: 7
Hastighetslägen: 7
Bodysafe: Ja
Uppladdningsbart: Ja
Nödvändiga batterier: USB Uppladdningsbara
Fjärrkontroll: Ja
Sugkopp: Ja
Värmer upp: Ja

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner