Web Statistics

Gratis Lieferung  Bester Kundenservice Einfach und sicher Kaufschutz Diskreter Service  

 Fat Boy Thin Standard Clear
 Fat Boy Thin Standard Clear  

Fat Boy Thin Standard Clear

Artikel: 3000013775
 
SEK:425:-
Anzahl:

Einzelne Pakete

Kostenloser Versand

100% sichere Zahlungen

Jetzt kaufen - in 14 Tagen bezahlen

Zertifizierter E-Commerce

Schneller Kundenservice

Verbraucherschutz

Immer guter preis

 

   

The Fat Boy Thin Standard är den senaste produkten i Fat Boy Line och är perfekt för killar som söker en ultra-verklig känsla mantel. Denna superstark Fat Boy Thin Standard ger den extra omkrets på din penis utan att det är för stort för din partner att hantera. Det är otroligt lätt att få på och av och hålls på plats genom att haka på din pung med öppningshålet vid basen av höljet, vilket också ger den mest tilltalande penisöverdrag på din pung medan du har samlag.

The Fat Boy Thin Standard har noppor och ribbor och ger en mjuk vadderade känsla. Häll bara några av dina favorit glidmedel på insidan när du är inställd på att ha sex. The Fat Boy Thin Standard är inte så svårt att använda som vissa andra på marknaden. Blandningen kallas SilaSkin, som är en perfekt blandning av silikon och TPR vilket ger en otroligt stretch faktor, vilket gör den till en av våra mest populära sexleksaker!

Den inre dimensionen är 14 cm som är utformade för en mer perfekt passform och en perfekt storleks penis förlägnare för penetration eller onani. Kom ihåg att detta inte är ett preventivmedel eller en ersättning för en kondom.

Denna produkt är INTE kompatibel med latexprodukter. The Fat Boy Thin Standard är säkert med vattenbaserat glidmedel. Tvätta noggrant med mild tvål och vatten. The Fat Boy Thin Standard kommer i svart och ogenomskinlig vit. Perfect Fit Brand Products säljs, och är avsett att användas enbart som vuxna sexleksaker för underhållning. De är inte avsedda för medicinskt bruk och har inte blivit kliniskt testad. inga medicinska påståenden är motiverade eller antyds genom användning av dessa produkter.

Stecker
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Informationen
Social Media
Zahlungsoptionen
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel