ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Taboo Pheromone For Her
 Taboo Pheromone For Her  

Taboo Pheromone For Her

Artikelnr: 252210
 
SEK:215kr
Antal:

Taboo Pheromone For Her

Taboo Pheromone For Women är en kroppsdimma som ökar kvinnors förföriska kraft. Denna neutrala doft body mist kan användas som tillägg till din vanliga parfym eller för mer effekt med en sensuell Taboo doft som redan innehåller afrodisiakum dofter av blommor och djur.

Taboo pheromone body mist är utformad för att främja produktionen av kvinnliga feromoner. Dess unika formulering innehåller SensfeelTM-teknologi som utvecklats av Provital, och vars effektivitet har visats av ett flertal studier. Män kommer automatiskt att bli mer attraherade av kvinnor som bär tabu-feromon.

Doft: neutral

Body mist för kvinnor
15 ml

Användning: spraya den oparfymerade feromonkroppsdimman på halsen och kroppen för att förvandla din doft till en kraftfull booster och vara beredd att bli oemotståndlig. Det tar cirka 30 minuter att öka attraktiviteten och håller i 3 till 4 timmar.

Ingredienser: Aqua, glycerin, propandiol, natriumbensoat, kaliumsorbat, zingiber officinale rotextrakt, citronsyra, jasminum officinale blomextrakt, ceratonia siliqua fruktextrakt, fenetylalkohol, kaprylylglykol. Johannesbrödträd efterliknar copulin kvinnors feromon, väcker passion hos män. White Jasmin ökar testostrenonnivån hos män.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner