Web Statistics

Gratis Lieferung  Bester Kundenservice Einfach und sicher Kaufschutz Diskreter Service  

 The Swan Hug Pink
 The Swan Hug Pink  The Swan Hug Pink

The Swan Hug Pink

Artikel: 3000013273
 
SEK:1180:- SEK:1003:-
Anzahl:

Einzelne Pakete

Kostenloser Versand

100% sichere Zahlungen

Jetzt kaufen - in 14 Tagen bezahlen

Zertifizierter E-Commerce

Schneller Kundenservice

Verbraucherschutz

Immer guter preis

 

   

The Swan är en populär och effektiv vibrator för dig som vill ha effektiv och underbar stimulering både invändigt och utvändigt.

The Swan är tillverkad så att vibratorn följer kroppens former och eftersom den är tillverkad i ett fast material får du alltid målinriktad stimulering. Om du föredrar att The Swan till exempel stimulerar dig med den lite plattare delen av staven framför den mer böjda delen kan du böja staven lätt då den är flexibel. Hela har ett överdrag av medicinsk silikon som kommer att kännas mer lent och läckert om du använder den tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

Invändigt har The Swan Hug två inbyggda PowerBullet-motorer som ser till att du får kraftfulla vibrationer för ännu större njutning. De två motorerna som stimulerar G-punkten respektive klitoris kan kontrolleras var för sig och du justerar lätt vibrationernas intensitet genom att hålla knappen inne som du vill justera. När du önskar att släcka vibrationerna trycker du kort på de två knapparna.

The Swan Hug är 100 % vattentät och kan därför också avnjutas i duschen. Du kan också lätt ta vibratorn med dig ut när du har lagt den i den diskreta förvaringspåsen som ingår. Kom ihåg att slå på Travel Lock-funktionen innan avresa så att du undviker att The Swan Hug vibrerar i väskan. Travel Lock slår du på genom att hålla båda knappar inne samtidigt tills ljuset i vibratorn släcks. När du vill aktivera vibratorn igen håller du åter knapparna nere tills ljuset i båda knapparna tänds, efter det kommer du att kunna tända vibratorn som vanligt.

Stecker
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Informationen
Social Media
Zahlungsoptionen
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel