ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
Storsäljare
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Sortera produkter :

Det finns inga varor att visa.

Strandklänningar-Stort sortiment

Sommar strandklänningar blir mer och mer imponerande med sina färgglada mönster och aggressiva texturer. De är en fantastisk kombination av lätta tyger, komfort och vackra mönster som varje kvinna gillar att bära och bli centrum för uppmärksamhet vid varje tillfälle som hon visar upp sig.

Typ av Strandklänning

Skiftet Om du känner att det passar dig bra, tveka inte att bära den på stranden eller vid poolen. Det är perfekt för slanka, standard-till-lång-formade fysiker.

Wrap Passar alla figurer. Oavsett om du är kurvig eller smal, ser omlottklänning utmärkt ut på dig. Sommar strandklänningar med denna stil gör silhuetten mer feminina och sofistikerade, vilket är varför du kan bära den vid andra tillfällen än din semester vid havet.

Smocked I mjukta material har alltid en smock klänning möjlighet att följa formen på din kropp. Därför måste den ha viss rörelsefrihet så det inte fastnar över bysten, vilket gör att du ser ut som om du bär en säregen kostym.

Raden Empire Här en stil för alla olika typer av kvinnor, särskilt de som vill göra att benen ser längre ut. Med midjan högt upp (under bysten), får kvinnor en skonsam definition och en stark känsla av kvinnlighet samtidigt medan du ser längre ut och med längre ben. Det är fantastiskt för småväxta och fungerar mycket väl för kurviga och framtunga former samtidigt som det smickrar bystens linje och ger täckning för päron och äpple former samtidigt.

 Köp din strandklänning eller beachdress från Sveriges bästa webbshop

Powered by Talex e-handelssystem