ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Super Strap Super Sheet

Super Strap Super Sheet

Artikelnr: 12970
 
SEK:349kr
Antal:

Super Strap Super Sheet

Att hålla sig ren såg aldrig så frestande ut. Super Strap Super Sheet är ett erotiskt glänsande rött ark som inspirerar stygga tankar i överflöd innan det ens tar sig ut ur lådan.

Detta kroppssäkra PVC-ark kan draperas över nästan vilken yta du kan föreställa dig för sensuella känslor, exotiskt utseende och bekymmersfritt spel. Drapera detta kungsstora vinylark över din stol och ta din älskare bakifrån. Lägg den över soffan och låt din partner behandla dig till en sexig massage utan röran. Täck din säng för våt och vild älskog utan den tidskrävande saneringen. Eller lägg det på golvet och gå till stan för att göra dina passionerade fantasier till verklighet.

Arket är perfekt för att förverkliga dina kinkiest önskningar och antända romantik utan röran. Rulla bara upp arket och alla bevis på ditt stygga möte försvinner! Bli våt och stökig med mat, glidmedel eller vätskor... detta ark kommer att hålla dina möbler skyddade genom tjockt och tunt. Det känns också fantastiskt mot din hud och lägger till ett extra lager av känsla till dina erotiska utforskningar.

Som ett ark i kungsstorlek är det utrustat med över 80 tum i längd och 88 tum i bredd för all rullande, stötande, glänsande, knådning, orgasmisk action som du kan drömma om.

Total längd: 23,75 cm - 80,25 tum
Diameter: 223,5 cm - 88 tum
Bodysafe: Ja
Material: PVC-plast

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner