ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Her Strapless Strap-On
 Her Strapless Strap-On  Her Strapless Strap-On
 Her Strapless Strap-On  

Her Strapless Strap-On

Artikelnr: 22309
 
SEK:844kr
Antal:

Her Strapless Strap-On

Hon hade drömt om att ha denna typ av frihet! Hennes Ultimate Strapless Strap-On skulle ge henne större närhet under sexlek utan remmar för att komma i vägen. Hon gled försiktigt den avsmalnande glödlampan inne i hennes anbud hål. Det passade henne perfekt som om det hade gjorts bara för henne. Hon tittade ner och beundrade den smala silikon dildo sträcker sig utan ansträngning från henne. Wow! Hon kände sig otroligt sexig och kraftfull. Hon tryckte på knappen på sidan av Hennes Ultimate Strapless Strapless Strap-On och sedan på den laddningsbara fjärrkontrollen, som blinkade för att visa att den var klar.

Hon tryckte på knappen på fjärrkontrollen igen, och två motorer kom till liv, skicka stickningar vibrationer att kittla hennes G-spot medan intensiva vibrationer glada hennes partner i andra änden. Hon log veta att hon och hennes partner skulle både njuta av denna väcka stimulering när hon tryckte på knappen om och om igen för att njuta av 9 uppfyller vibrationsmönster. Partner penetration, sexspel, pegging, förspel-med Hennes Ultimate Strapless Strapless Strap-On hon visste hennes nöje möten skulle alltid vara otroligt spännande. Allt handlar om Henne.

Bruksanvisning: Tryck på knappen för att aktivera Hennes Ultimate Strapless Strapless Strap-On, som kan användas med eller utan den laddningsbara fjärrkontrollen. För att använda med fjärrkontrollen, slå på Hennes Ultimate Strapless Strapless Strap-On först. Knappen kommer att lysa för att visa att de två motorerna har aktiverats. Tryck sedan på strömbrytaren på fjärrkontrollen, som blinkar för att visa att den har synkroniserats till strap-on. Därefter trycker du på eskaleringsknappen för att starta vibrationer. Tryck igen för att cykla genom 9 mönster av vibrationer. Tryck på och håll ned strömknappen för att stänga av fjärrkontrollen. Tryck och håll knappen på strap-on för att stänga av.

Laddningsanvisningar: Hennes Ultimate Strapless Strapless Strap-On och fjärrkontroll är båda bekvämt USB uppladdningsbara med den medföljande magnetiska laddningssladden. Laddningen tar cirka 2 timmar, och när laddningen är fulladdad räcker laddningen i cirka 2 timmar.

Skötselråd: Sanering är lätt efter det roliga med Refresh Toy Cleaner och varmt vatten. 2 Kraftfulla Motorer - Ge 6 vibrationslägen och 3 effektnivåer. Trådlös laddningsbar fjärrkontroll - Bekvämt styra 9 funktioner av njutning. Elite Silikon - Otroligt smidig silikon värmer till din kroppstemperatur.

Total längd: 22,2 cm
Vibrationslägen: 9
Vattentät: Ja
Bodysafe: Ja
Material: Silikon
Uppladdningsbar: Ja
Nödvändiga batterier: Uppladdningsbart genom USB
Batteriantal: 2
Batterier medföljer: Ja

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner