ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 FF Spinning Fantasy Swing

FF Spinning Fantasy Swing

Artikelnr: 22036
 
SEK:1454kr
Antal:

FF Spinning Fantasy Swing

Svåra sexuella positioner är inte längre exklusiva för de atletiska och sexuellt begåvade ... Nu kan alla par utföra de svåraste, mest stimulerande sexuella positionerna som någonsin föreställts - och skörda de fördelar och nöjen de väcker!

Njut av viktlös sex i obegränsade positioner och utforska dina djupaste fantasier med denna otroliga Spinning Fantasy Swing. Spinning Fantasy Swing är perfekt för älskare av olika storlekar och anpassar sig enkelt till vilken höjd eller vinkel som helst, vilket sparar dig från att förvränga din kropp i obekväma positioner som stör varandras upphetsning.

Till skillnad från vanliga stillastående gungor roterar Spinning Fantasy Swing 360 grader, så att du kan snurra fritt medan du svänger med ökat rörelseområde. Vrid, snurra och prova nya positioner som du aldrig trodde var möjliga. Det unika vridklämman ansluts till vridfjädern och svängramen, vilket gör fantasisvingen till det ultimata bondage-tillbehöret.

Det är perfekt för nybörjare och roligt för alla! Prova nya sexuella positioner som normalt skulle kräva enorm ansträngning och skicklighet, och kör dem med lätthet! Du och din älskare kommer att bli förvånad över hur enkelt det är att hitta den optimala vinkeln för att uppnå djup penetration med minimal ansträngning. Sex i dessa utmanande positioner har aldrig känts så bra - och aldrig varit så enkelt! För den ultimata komforten och njutningen, sväng till handling och låt din fantasi springa vild!

Setet innehåller:
1 Kraftig stålögonbult
1 kraftig länkkedja
1 Torsionsfjäder
1 stödstång av metall
2 stora vadderade stöd för rygg och rygg
2 små vadderade stigbygel för ben
2 EZ-öppna anslutningskrokar
1 vridklämma
Instruktions papper
Gratis Satin Love Mask

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner