ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Jam Slim Vibrator Neon Orange
 Jam Slim Vibrator Neon Orange  

Jam Slim Vibrator Neon Orange

Artikelnr: E29499
 
SEK:299kr
Antal:

Fun Factory - Jam Slim Vibrator Neon Orange

JAM - Liten men mäktig!

Letar du efter högsta kvalitet till budgetpris? Du fick det: möt JAM, konstnären från SlimVIBES familjen, av FUN FACTORY! Förlora dig själv i timmar av JAM sessioner med den här lilla killen. Låt musikern i dig njuta av leksakens vågor av intensitet och du kommer att glömma alla dina bekymmer medan du kapitulerar till ögonblicket. JAM är en batteridriven MiniVIBRATOR som levererar precis vad du behöver. Liksom sina större motsvarigheter JAZZIE och JOUPIE, är den gjord av medicinsk kvalitet silikon, är vattentät och utrustad med en kraftfull kvalitet motor Made in Germany. Används internt, JAM nöjen som en klassisk stav vibrator med en flexibel och något böjd spets för att lokalisera G-spot och nöje klitoris. När den hålls i handflatan kan den användas som en lay-on vibe för att stimulera hela kroppen, inklusive klitoris. Låt dig själv gå på en JAM session med denna lilla kille, kommer du att njuta av dess konstnärliga touch och känsla av rytm.

Den smala, kompakta MiniVIBRATOR JAM är en mästare på improvisation. Solo eller duett, mild eller kraftfull - det är alltid redo för action och glad att gå med i din fantasi. Denna prisvärda, batteridrivna BasicTOY vinner över alla med sin kvalitet, design och pris.

- MiniVIBRATOR
- Smal form SlimVIBE
- Smal form gör det mycket bra för kvinnor och par som föredrar smala vibratorer
- Strukturerad silikonhylsa för intensiv stimulering
- Böjd spets för att hitta G-punkten
- Mycket kompakt, så när den hålls i handflatan blir det en lay-on vibrator
- En vibrationsnivå full av skal
- Kraftfull motor
- Batteridriven med endast ett AA-batteri!
- Ta INTE bort papper i batterifacket!
- Redo att gå! Enkel drift med locket "EASY TWIST" tillverkad av kroppsvänlig ABS-plast
- 100 % vattentätt
- Sammetslen, medicinsk kvalitet silikon med en behagligt flexibel leksak - mild mot kroppen och luktfri!
- Lätt att rengöra med TOYCLEANER, som är speciellt framtagen för silikonleksaker och underlivet... eller med vatten och mild tvål
- Tillverkad i Tyskland
- Bästa FUN FACTORY kvalitet för en liten budget
- Den idealiska BasicTOY
- I mörkblå eller neonorange

En gemensam passion, bra vibrationer och ett harmoniskt spel med massor av utrymme för kreativitet, långvarig JAM sessioner är inte längre en exklusiv experimentell njutning för musiker. Den kompakta MiniVIBRATOR JAM är en väl avrundad konstnär som kommer att berika ditt kärleksliv med harmoniska rytmer och spännande vibrationer. Som en smal stavvibrator med en något böjd och flexibel spets för G-punkten, JAM nöjen spot-on inifrån. Hålls i handflatan, kan det också användas som en lay-on vibrator för att stimulera alla yttre erogena zoner. Prova en JAM-session och upplev leksakens extatiska beats! Solo eller i en duett, är denna vibrator den minsta av SlimVIBES och det är alltid glada att spela en stor roll i orkestern!

Med sitt praktiska format passar JAM diskret in i vilken handväska som helst och precis som sin vän JAZZIE, är det glad att gå på turné med dig för att visa upp sina improvisationstalanger på de mest inspirerande platserna. Med bara ett batteri är JAM redo att användas när som helst, var som helst, och tack vare den speciella tätningen i locket kommer den att spela lika bra under vattnet.
Den revolutionerande enkla kontrollen med locket "EASY TWIST" och den oslagbart berusande vibrationsnivån gör att du kan svepas helt upp i ögonblicket. Med en partner eller solo, jam skämmer bort inifrån och ut som en sann konstnär, och det väntar inte runt för att bli tillfrågad om ett extranummer! I klassisk mörkblå eller i modern neonorange är det en riktig huvudvändare vid varje privat JAM-session.

12,7 cm och Ø 2,8 cm

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner