ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Silver Ring - Small
 Silver Ring - Small  Silver Ring - Small

Silver Ring - Small

Artikelnr: 12698
 
SEK:119kr
Antal:

Silver Ring - Small

Förbättra din intima prestanda och orgasmiska klimax med SilverRingen. Den eleganta och släta metall utsmyckningsringen är utformad för erotisk upphetsning och stimulansglädje och ger en bekväm, stödjande passform. Den lättanvända ringen ökar omedelbart erektions uthålligheten och är idealisk för första gången och erfarna användare. Använd din fantasi och glid på metallförstärkarringen för att utforska dina vildaste drömmar och hemliga fantasier. Njut av obegränsade lockande stickningar och känslor med denna förstärkare.

Förstärkarringen är tillverkad av massivt stål med silverpläteringsfinish. Den metallringformade förstärkaren glider över den erigerade penisen för att upprätthålla erektion och för att öka känsligheten och stimuleringsglädjen, för ökad orgasmisk tillfredsställelse varje gång. När du bär ringen för utökad självtillfredsställelse nöje, eller intima erotiska pars pjäs, använd ett kvalitetsslum med denna leksak, för att höja din upplevelse.

Den diskreta förstärkarringen är perfekt för spontan exotisk utforskning, när du är på humör för friskt kul. Metallförstärkarringen är lätt att montera och säkerställer bekvämt halkfritt stöd för toppprestanda. Slip på förstärkaren och njut av retstickor och intensivt tillfredsställande nöje. Ringen är utformad för att förlänga och intensifiera din erotiska tillfredsställelse.

Rengör den lilla metallringen med en leksaksrengöringsspray före och efter varje användning eller tvätta i varmt tvålvatten.

Diameter: 3,25 cm
Vattenbeständighet: Vattentät
Bodysafe: Ja
Material: Stål / Silverplätering

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner