Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Silver Ring - Large
 Silver Ring - Large  Silver Ring - Large

Silver Ring - Large

Artikelnr: 12700
 
SEK:119:-
Antal:

Silver Ring

Höj din passionerade, intima prestation med silver ringen. Den snygga, metall prydnad ringen är utformad för erotisk upphetsning och stimulering nöje och ger en bekväm, stödjande pass form för förlängd orgasmic tillfredsställelse. Den lättanvända förstärkare ring upprätthåller erektion uthållighet och ökar känslighet och stimulering ecstasy. Perfekt för första gången och erfarna användare, den metalliska ringen är lätt att montera, och garanterar bekväm halk säker stöd för maximal sensuell njutning.

Den diskreta förstärkare är tillverkad av massivt stål med silver plätering finish. Den släta, metall ringformade förstärkare glider bekvämt över erigerad penis för att bibehålla erektion varaktighet, och för att stimulera förhöjd orgasmisk klimax. Använd din fantasi, och glida på upphetser ringen för att utforska din hemliga vilda fantasier. Njut obegränsat kittlande pirror av njutning under själv tillfredsställelse, eller intima parets pjäs, med den exotiska, underskattade solid stålring. För att öka känsligheten, och för att förlänga amorösa utforskning, det rekommenderas att du använder en kvalitet glid medel med denna leksak.

Använd förstärkare för att intensifiera din erotiska upphetsning och tillfredsställelse. Metall ringen förstärkare är bra för spontan, intim spela när du är på humör. SLIP ringen på erigerad penis och hänge sig åt obegränsat mind-blowing explosioner varje gång, före och efter varje användning, kom ihåg att rengöra metallisk ring med en leksak renare spray, eller tvätta i varmt, tvål vatten.

Mått: 2 tum/5 cm

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel