ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Silver Balls In Box
 Silver Balls In Box  Silver Balls In Box

Silver Balls In Box

Artikelnr: 13668
 
SEK:249kr
Antal:

Silver Balls In Box

Upplev obegränsad extas med de exotiska Silver Balls In Presentation Box. De mångsidiga nöjesbollarna med flera användningsområden är bekvämt viktade för att ge effektiv kärleksmuskeltoning och träningsstimulering, och oändliga erotiska stickningar av sensuell och orgasmisk njutning. De diskreta bollarna kan bäras internt hela dagen, för övergiven och trevlig sensuell tillfredsställelse och praktisk bäckenbottenstimulering vart du än går. Kegel-bollarna är gjorda av icke-fläckande stål, med elektroplätering och varje mått. 5 ”/ 2 cm i diameter. De släta och snygga konturerade kärleksbollarna presenteras i en transparent dekorativ förvaringslåda.

De viktade nöjesbollarna är utformade för diskret vaginal insättning och ger en behaglig jiggling och förförisk stickningar inuti, med varje rörelse i din kropp. Använd silverbollarna för att locka intimt solo-spel och för att hålla dina kärleksmuskler perfekt tonade. Kegel-bollarna är perfekta för första gången och erfarna användare och kan bäras bekvämt hela dagen.

För att uppleva utökad extas glider stålkulorna in i slidan och rör sig för att skapa omedelbar stimuleringstillfredsställelse. För ökad känslighet och för att maximera njutningen, använd alltid en kvalitetssmörj med denna leksak. Rengör de viktade kulorna med en leksaksspray före och efter varje användning. För att säkerställa att de erotiska nöjesbollarna alltid är redo för förförisk stimulering och intern träning, förvara dem i den lyxiga förvaringsboxen.

Total längd: 2 cm
Diameter: 2 cm
Infällbar längd: 2 cm
Material: Stål med elektroplätering

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel