ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 FSG Silicone Ben Wa Balls
 FSG Silicone Ben Wa Balls  FSG Silicone Ben Wa Balls

FSG Silicone Ben Wa Balls

Artikelnr: E24200
 
SEK:299kr
Antal:

Fifty Shades of Grey - Silicone Ben Wa Balls

Toning och pleasuring din kropp unisont, dessa officiella Fifty Shades of Grey silver bollar slingra och vicka inuti dig. Massera din G-plats med expertskicklighet, Delicious Pleasure kan bäras för att rodna-inducera offentliga spel med din egen Christian Grey.

"Jag ska sätta dessa i dig, och sedan ska jag smiska dig, inte för straff, men för ditt nöje och min." - Christian Grey

En slät silikon kropp vaggor 2 viktade bollar som rullar runt inuti dig, nuzzling din G-plats för att öka spänningen. Använd som ett förspel till förspel, eller värma upp en natt med din älskare, och njut av enkel kropp toning som förbättrar ditt nöje i många år framöver.

Storlek och formad för enkel användning och bekväm slitage, dessa officiella Fifty Shades of Grey jiggle bollar är en accentuation både till din sexuella njutning och din sexuella hälsa. Slip dem inne i slidan och frossa i känslan av rullande inre vikter smekande din G-plats med varje rörelse, se till att de är alltid ett nöje att bära.

Perfekt för att förbättra onani, förspel och analsex när de bärs i slidan, den oförutsägbara stimuleringen av de fria roamingvikterna ger en spontan kant till dina erotiska ador. Slitage under spanking eller par med klitoris stimulering och känna bollarna svara på din njutning, lirka dig till djupare upphetsning.

Delicious Pleasure bollar är också skickliga kegel motionärer som kan användas för att tona bäckenbottenmuskulaturen, intensifiera din orgasmic svar och förlänga längden på dina orgasmer. Genom att utföra enkla bäckenbotten övningar under slitage, kommer du snart att börja känna sig mer smidig och tonas, verkställer långsiktiga förändringar som bättre ditt sexliv.

Perfekt storlek för kegel boll nybörjare, Delicious Pleasure silverbollar har bekväm omkrets och låg vikt för att göra övningar lätt. Varje boll väger 32g, vilket ger en sammanlagd vikt på 64g för en grundlig träning.

En del av Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection godkänd av författaren E L James. Levereras med en Fifty Shades of Grey förvaringsväska, Delicious Pleasure är den perfekta erotiska presenten för fans av trilogin.

Hur man utför Kegel övningar
Övningar är lätta att utföra. Helt enkelt knyta din vagina runt bollarna som om du försöker dra upp dem längre inuti dig. Clench så hårt du kan och håll så länge du kan och sedan släppa. Upprepa denna övning 10 - 15 gånger i rad och syftar till att göra dina övningar två eller tre gånger om dagen.

Designad för att vara långvarig och lätt att ta hand om, kan ABS plastbollar tas bort från silikon fallet för rengöring. Sinnesro kommer i form av en hämtningssladd för enkel borttagning efter lek.

Längd: 17,1 cm
Insatsbar längd: 10,8 cm
Omkrets: 11,8 cm
Material: Silikon
Flexibilitet: Stelbent
Vattentät: Dränkbar
Innehåller latex: Nej
Innehåller ftalater: Nej

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner