Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis Lieferung Bester Kundenservice Einfach und sicher Kaufschutz Diskreter Service

Lack och Läder-Porriga Kläder

Lack och Läder

sexiga läderkläder

Lack och Läder

Lack är framställt av PVC och har en insida som ser ut som vanligt vävt tyg medan utsidan är blank som om den vore lackad. Att tänka på är att matrialet inte töjer sig så det är viktigt att man kontrollerar måtten vid beställning. Det är inte heller genomsläppligt så det ”andas” inte. För vård av ditt plagg så använd en fuktig trasa och för förvaring är mörka utrymmen att föredra. Mörka färger kan också färga av sig på ljusa lack-kläder så förvara dom separat.

Läder är ett starkt och naturligt matrial som har väldigt lång livslängd om man sköter det rätt. Man bör torka av sitt nya läderplagg medd en fuktig trasa och sen smörja in det med läderbalsam. Om man vill så kan man även impregnera plagget med en spray. Läder töjer sig o antar i viss mån kroppens form så med tiden blir dom allt mer bekväma att bära.

Konstläder är ett matrial som framställts för att efterlikna läder. Livslängden är kortare men det är också billigare och enklare att sköta. Djurvänner föredrar kanske också detta matrial ? Plagget töjer sig inte lika mycket som äkta läder så det formar sig inte lika mycket efter bäraren.

 Läder Korsetter
Läder Korsetter

 Läder Leggings/Stay Ups
Läder Leggings/Stay Ups

 Läder Lingerie
Läder Lingerie

Featured Products in Lack och Läder
Stecker
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Informationen
Social Media
Zahlungsoptionen
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel