Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 Sexual Attraction Pheromones for Couple
 Sexual Attraction Pheromones for Couple  Sexual Attraction Pheromones for Couple
 Sexual Attraction Pheromones for Couple  Sexual Attraction Pheromones for Couple

Sexual Attraction Pheromones for Couple

Artikelnr: 1x20100666duo
 
SEK:450:- SEK:425:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Sexuell attraktion feromoner -15 ml

Sexuell attraktion feromoner formula 5-alfa är den starkaste feromoner som gör att du oemotståndlig. Vetenskapen och den speciala formeln, bestående av en unik blandning av fyra feromoner, ligger bakom framgången med denna blandning: alfa av Androstenole (5 α-androst-16-en-3α-OL), beta-Androstenole, alfa androstenon (5a-androstanu-3a-ol, 17-en) och Estratetraenole ( estra-1, 3, 5 (10), 16-tetraen-3-OL).

Som ett resultat av extremt stark koncentration och sammansättning av feromoner, lockar de starkt sexuellt.  Doften dröjer sig kvar på huden nästan lika länge som inkluderade feromoner. Det är mycket effektivt. Använd bara en liten mängd för att känna en enorm skillnad. Det är lätt att förvara, lätt att ta bort-diskret flaska är alltid till hands. Du kan använda dem när du behöver! Sexuell attraktion feromoner är spännande, fräsch doft med en antydan av frukt, full av sex. SubTilt hetsar sinnena, skapa en trevlig atmosfär av erotisk upphetsning. Tack vare doften kommer du att uppleva dig själv, att världen kan bli en av vad du drömmer om.

Perfekt Sammanfattning av feromoner har komponerats för att öka dina chanser att påverka människor. Som ni redan vet, kan feromonet locka vissa människor och den andra inte. Därför har vi bestått av en blandning av fyra komponenter som fungerar tillförlitligt i alla situationer. Använda feromoner sexuell attraktion, avsevärt öka dina chanser till professionell framgång och intim.

Ansökan: Använd feromoner sexuell attraktion precis som din favorit parfym. Bara spraya dem på platser som handleder, hals hålighet eller var du vill. Sexuell attraktion är en feromon för särskilda uppgifter. Dessa är de mest koncentrerade feromonerna, utformade och beredda i laboratorier i Europeiska unionen.

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel