ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

Grenlösa Trosor

 Ohyeah 
  P50083 Open Crotch Panty  


 
Vikt: 0.03
 
SEK:90kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  P50113P Open Crotch  


 
Vikt: 0.03
 
SEK:89kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  P50114P Open Crotch  


 
Vikt: 0.03
 
SEK:80kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  P50115P Open Crotch Trosor  


 
Vikt: 0.03
 
SEK:80kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  P5063-4 Open Crotch Panty  


 
Vikt: 0.03
 
SEK:76kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  P5116-1 Open Crotch Panty  


 
Vikt: 0.04
 
SEK:96kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  P5116-3 Open Crotch Panty  


 
Vikt: 0.04
 
SEK:79kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  P5116-4 Open Crotch Panty  


 
Vikt: 0.04
 
SEK:96kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  P5125 Leather Trosor  


 
Vikt: 0.05
 
SEK:106kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  P5132-1 Open Crotch Trosor  


 
Vikt: 0.02
 
SEK:66kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  P5132-2 Open Crotch Trosor  


 
Vikt: 0.02
 
SEK:66kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  P5132-3 Open Crotch Trosor  


 
Vikt: 0.02
 
SEK:66kr  Köp nu 
Visar 1 till 15 (av 15 produkter) Resultatsidor:  1 

Sexiga grenlösa trosor (öppen gren)

Grenlösa trosor är en modell av trosor som visar mer än vad de döljer. De är utformade för att stimulera dig både sinnligt och fysiskt. På samma sätt som med andra sensuella underkläder sker det genom att framhäva de intima delarna av din kropp. Men till skillnad från andra liknande plagg ger grenlösa trosor, förutom att framhäva din kropp på ett förföriskt vis, även möjlighet till en fysisk stimulans som på sikt kan ge dig en ökad sexuell njutning.

Upplev din sensualitet

Grenlösa trosor ger en känsla av att du är helt naken under kläderna. Skillnaden mot att vara helt utan trosor är att du bibehåller den fysiska förnimmelsen av sensuella underkläder mot din hud. För vissa ger den hemliga vetskapen om att vara näst intill nakna under kläderna en erotisk tillfredsställelse. Andra blir attraherade av möjligheten att kunna stimulera sig med en vibrator eller dildo utan att behöva ta av sig trosorna. Medan det för en del är känslan av att de framhäver den egna sensualiteten som är upphetsande. Vad det än är som attraherar dig erotiskt kommer grenlösa trosor att öka den förnimmelsen. Dessutom är det bara du som vet vad du har på dig närmast kroppen.

Ökad känslighet

En annan funktion med grenlösa trosor är att de även kan bidra till att du får en förhöjd kapacitet att känna fysisk tillfredsställelse när du har intimt umgänge. Det beror på att trosans utformning gör att dina blygdläppar pressas samman och därmed masserar klitoris. På så vis ökar känsligheten i underlivet och då tilltar din möjlighet att uppleva större kroppsligt välbehag under samlag. Grenlösa trosor kan följaktligen bidra både till en omedelbar sensuell känsla och en ökad sexuell njutning på sikt.

Olika varianter

Det finns många olika varianter av grenlösa trosor att välja på. Om du vill ha en mer romantisk stil finns det ett flertal modeller med läcker spets och söta rosetter. Det finns trosor av hipstermodell som förföriskt accentuerar dina höfter och hotpants med öppning där bak. Andra har endast flätade band som avslöjar skinkornas former. Gillar du en mer en sportig och avskalad stil finns det snygga stilrena grenlösa trosor i svart och vitt.

Eftersom trosorna är utformade för att framhäva det som andra trosor försöker skyla är det även vanligt med en hög grad av transparens eller att trosorna är gjorda i ett väldigt tunt material. Alla trosor är gjorda huvudsakligen av polyester med ett mindre inslag av spandex för att göra trosan elastisk så att den sitter tajt mot din kropp.

Förföriska färger

Trosorna är enfärgade och det finns i olika kulörer att välja på. Om du vill ha trosor som utstrålar förförelse väljer du svart eller rosa för att stimulera din kvinnlighet. Vita är för dig som vill förstärka känslan av oskuldsfullhet och blått om du vill uppnå en känsla av lugn. Det finns också sensuellt röda som frambringar passion och starka känslor. Om du vill känna dig elegant och lyxig väljer du lila eller ifall det är en känsla av välstånd och överflöd du vill uppnå passar gröna trosor bra. Låt färgen tala om vad du vill!

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner