Web Statistics

Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 Sensual Touch Stavmassager

Sensual Touch Stavmassager

Artikelnr: 3000013661
 
SEK:566:- SEK:471:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Mycket kraftfull stavmassager, liten och nätt, och helt trådlöst!

Känn styrkan hos fullstor stavmassager  i en mycket kraftfullt uppladdningsbart paket! Adam & Eve Sensual Touch Wand Massager är packad med 10 kropps skakar vibrationsfunktioner. 2 "brett huvud s silikon kurvor känns silkeslen mot känslig hud. Och drygt 7 "lång och med absolut inga sladdar som kan sakta ner dig, den är perfekt för att spela med en älskare eller solo under täcket.

• Adam & Eve Sensual Touch Wand Massager

• 10 kraftfulla vibrationshastigheter och funktioner

• Huvud och skaft i mjuk, lyxig silikon

• Kurvigt formad heltäckande svamp huvud

• Snygg kromkantade ABS controller

• 7,09 "lång x 2,16" brett huvud

• 100 - 120 minuters användning per laddning

• laddas upp Helt på 3,5 timmar

• Laddningsbar inkluderar USB-kabel

Överlämna dig till touchen av Adam & Evas mest kraftfulla och minsta stavmassager någonsin! Adam & Eves kunder älskar sina fullstora massörer för pga deras kraft, men sladden, tung vikt, och enorma storlek kan vara ett problem. Det är därför vi har konstruerat denna Sensual Touch stav Massager med den senaste tekniken - så att vi kan packa mega kraft plus 10 vibrationsfunktioner i en lätt och lättanvänd ergonomiska massager.

Din A & E Sensual Touch Wand Massager anländer ¨med 75-80% effekt, så att du kan ta den för en joyride direkt. Eller ladda den genom att ansluta den medföljande laddningskabeln till någon praktiskt USB-uttag. Ett blinkande ljus talar om den laddas. När det är klart, koppla bort massagern. Tryck på strömbrytaren en gång för att slå på och igen för att stänga av den.

Tryck på funktionsknappen för att din A & E Sensual Touch Wand Massager ska växla igenom alla 10 funktioner. Utforska tre kraftfulla inställningar av stadig vibration, sedan starta i 7 funktioners pulshöjande pulsation, upptrappning, och mönster. Du kommer att älska hur smidigt huvudets konturer levererar all den känslan rätt till dina mest intima ställen. Den flexibla halsen på axeln gör leken ännu bekvämare för mind-blowing nöje.

Rengöring är enkelt med Adam & Eva Toy Cleaner och varmt vatten. Denna stavmassager är inte vattentät, så se till att inte få någon fukt i kontrollerna eller basen. Klappa torrt. Förvara åtskilt från andra silikon sexleksaker. Använd inte med silikonsmörjmedel.

 

 

 

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel